Jacques otkrio prve detalje nastupa u Kijevu – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Jacques otkrio prve detalje nastupa u Kijevu

  2 min za čitanje   27 komentara

Pripreme za Kijev i nastup na 62. Eurosongu u punom su jeku kod svih sudionika. Isti slučaj je i kod Jacquesa Houdeka koji će s pjesmom My Friend u ukrajinskoj prijestolnici braniti boje Hrvatske. Iako se većina informacija vezanih uz sam nastup na eurovizijskoj pozornici skrivaju do posljednjih trenutaka, Jacques je ipak odao neke sitne detalje koji nam nagoviještavaju što to možemo očekivati od hrvatskog nastupa u Kijevu.

Gostujući u emisiji Novi dan regionalne televizijske mreže N1, Jacques je ekskluzivno otkrio kako će se za njegov izgled na pozornici pobrinuti Marco Falcioni, inače glavni dizajner svjetski poznatog talijanskog modnog brenda Hugo Boss. Prema Jacquesovim riječima, Marco je na pravi način shvatio izazov zvan – obući Jacquesa.

Što se samog nastupa tiče, hrvatski predstavnik je bio puno tajnovitiji.

Boja će biti crna sa primjesama bijele i srebrene. Bit ćemo vrlo decentni. To neće biti neki kazališni performans, kako neki očekuju. Dakle, vrlo minimalno s, nadam se, maksimalnim učinkom – izjavio je Jacques.

Inače, u emisiji Novi dan regionalna tema dana bila je upravo Eurosong, a o njemu je, pored Jacquesa, govorio i bivši šef delegacije BiH na ovom natjecanju i bivši član Referentne skupine EBU-a, Dejan Kukrić. Između ostalog, govorilo se o problemima oko ruskog sudjelovanja, načinu glasovanja, ali i o popularnosti Eurosonga. Cijeli razgovor možete pogledati ovdje.

Hrvatska 2017. – forum

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava27

  1. Rita — 13. travnja 2017. u 07:11

    Netko nas stavlja na 26 mjesto. I ja sam mu zahvalna jer nam ostali baš i ne predviđaju plasman u finale.

  2. ben005 — 12. travnja 2017. u 01:37

    U jednu ruku je dobro što nema Bosne. Znamo da ne možemo računati na puno bodova od njih i da se treba uzdati u sebe.

    Jacques je takve građe kakve je i ništa osim crne boje ne dolazi u obzir. I sam je toga svjesan i dobro je odlučio. Čemu neki dizajner iz Hugo Bossa kad je za pretpostaviti da će to nešto tipa neke tunike i hlača koje je nosio u Voiceu? Što neki dizajner njemu može posebno napraviti? Nadam se da griješim i da će me ugodno iznenaditi.

    Da se mene pita, a ne pita me se, ja bih Jacquesa stavljao što manje na pozirnici i kamera bi bila usmjerena na LED zid na kojem bi bii nasnimljeni videozapisi koji prikazuju prijateljstvo i sve ostalo što promovira dok pjeva.

    Iako njemu možda ne bi bilo loše nekakav nastup kakav Sia ima. Bacite sve karte na njegov glas, njega zatvoriti u neku kutiju, a neko dijete nek sve odradi pokretom. Takav nastup bi zadržao gledatelje i naveo ih da glasaju za njega. Tu ne treba nikakva posebna rasvjeta onda i milijuni eura. Druge zemlje će pretjerivati u svim tim efektima i zato je danas najbolje ostati jednostavan. Ako se on i prikaže na sceni, svi će se samo čuditi njegovim glasovnim mogućnostima i kilaži. I u čuđenju će proći pjesma, a od glasova ništa.

    Želim mu ulazak u finale. Ima šanse.

  3. Ero — 9. travnja 2017. u 14:44

    Meni je najljepši, najsvedeniji i najefektniji nastup u koji se nisu neki veliki novci uložili bio onaj od Nizozemaca 2014. Bez onakvog nastupa oni nebi bili drugi na kraju! Ja nisam disao dok sam ono gledao i dobili su moj glas.
    Iskreno mislim da će to Jacques lijepo sve uraditi. Nastup radi Krešimir Dolenčić. Jesam u pravu?

  4. Tristan — 9. travnja 2017. u 14:18

    Ne znam di da stavim, al ovo je pravi njemački revamp (sa jučerašnjeg nastupa u Amsterdamu). Promjene u refrenu, ništa posebno…

    https://www.youtube.com/watch?v=xXWbVRNMv1Y

    Inače ovo je isto jedna od podcijenjenih pisama ove godine, al mislim da će je publika lajkat, simpa je skroz.

  5. Luxy — 9. travnja 2017. u 14:09

    Ne znaju nasi napravit nastup kako treba. A nemaju bas ni novaca, ali mislim kad bi imali da bi bilo raspasoja sa vatrometima i svim time… nemaju stila, ko sto @tristan kaze 2011 su utrosili pare a imali cirkus

  6. Tristan — 9. travnja 2017. u 14:03

    Nije sve ni u lovi, a ni u nastupu… Šta je npr imala Albanka 2012 (nikakav poseban nastup, stala je tamo 3 min na sceni i drečila se, neko voli tu pjesmu, al meni osobno je užasna)…. Dalje-nastup (Švicarska prošle godine, dobra pjesma uništena nastupom koji je ima i vatromet i padala je zlatka kiša i svašta nešto….) Dakle triba imat stila za sve, zadnji put kad je HRT izdvojia novce za nastup je bilo u Njemačkoj pa je to bia NAJGORI NASTUP u povijesti HRV na esc-u i najgora pisma.. hahaha

  7. Rita — 9. travnja 2017. u 13:41

    Khmmm… Ja ne mislim da sve ovisi o scenskom nastupu, ali dobar primjer za nas 2016.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?