Pogledajte pozornicu Eurosonga 2017. u akciji – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Pogledajte pozornicu Eurosonga 2017. u akciji

  1 min za čitanje   28 komentara

Službena instagram stranica ukrajinskog fan-cluba eurovision.ua nas već par dana obasipa raznim videosadržajima u kojima glavnu ulogu ima velika pozornica na kojoj će se ove godine održati Eurosong u Kijevu. Budući da su stand-in probe već počele, ne čudi i isprobavanje svih tehničkih mogućnosti pozornice koja je završena tek prije 4 dana. I dok po nekim slikama možemo samo nagađati za koju je pjesmu LED pozadina osmišljena, za druge možemo poprilično sigurno tvditi da imamo sneak-peek u nastup.

https://www.instagram.com/p/BTMlfx5BoDS/?taken-by=eurovision.ua

https://www.instagram.com/p/BTLrKZnhSYI/?taken-by=eurovision.ua

https://www.instagram.com/p/BTMscGpB9w1/?taken-by=eurovision.ua

Armenija

https://www.instagram.com/p/BTODOgJhiHj/?taken-by=eurovision.ua

Belgija

https://www.instagram.com/p/BTO2icXhwqr/?taken-by=eurovision.ua

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava28

  1. endlessly — 25. travnja 2017. u 18:36

    @escfan aha znaci samo nagadjanja.
    Hvala

  2. SwedenEurovisionFan — 25. travnja 2017. u 17:52

    @endlessly Koliko znam, gotovo svi kako na ovom portalu, tako i na svim drugima su govorili kako je 2016. godina, što se pozornice tiče, bila genijalna. A ne moraš bit kvantni fizičar da skužiš da Ukrajinci nemaju toliko novaca za neku nevjerojatnu, neviđenu pozornicu…

  3. endlessly — 25. travnja 2017. u 02:58

    @escfan "druga najlosija pozornica desetljeća", hvalisanje Švedske i to da je malo novca uloženo ove godine….
    Imas negdje statistiku usporedbe koliko je potrošeno na pozornice?

  4. Rafael — 24. travnja 2017. u 16:59

    Mislim da je doživljaj pozornice osobni uticaj pojedinca, tako da ne treba ulaziti u neke prevelike rasprave. Meni je, osobno, moskovska pozornica, koju ste svi ovdje nahvalili, najgora pozornica u 21. stoljeću. Po meni jedan najobičniji kič. Najbolja pozornica do sada mi je ona iz Kopenhagena, koju ste ovdje, također, svi popljuvali prije svibnja 2014. godine.

  5. SwedenEurovisionFan — 24. travnja 2017. u 11:27

    Vidim ja @endlessly da ne odgovaraš nikome osim meni, malo čudno haha … Da razjasnimo, nadmašio je ispravno i nemam pojma čemu to oslovljavanje i sa ženskim dijelom? Gle, svatko ima svoje mišljenje, a ja sam svoje rekao i to je to, ne vidim razloga da mi (opet) odgovaraš u negativnom tonu 😉

  6. Tim Burton — 24. travnja 2017. u 10:27

    @pabloncrnich Ma fantazija, aludiranje na amfiteatre, prava asocijacija na Grčku, a pri tom je imaoa gomilu nekih gadgeta, dodataka i mogućnosti. 😀 A 2014 se još uvijek treba da nadmaši, mada je prošlogodišnja bila blizu (iako me nije na prvu bila oduševila). ???

  7. Tim Burton — 24. travnja 2017. u 10:17

    Onako, nije baš najsretnije rješenje, ali nije ni loša. Iskreno, sve pozornice negdje od 2006. su bile zaista odlične, čak i 2010. jer je bar meni stvorila tu neku intimnu atmosferu. Ipak najbolje bih izdvojio 2009, 2014, i svakako posljednje dvije godine.

  8. IVANN — 24. travnja 2017. u 01:31

    Kad smo kod pozornica…..P.S. Pozornice se nikako ne može objektivno suditi (osim po mogućnostima, ali ne i dizajnu)
    1. 2016
    2. 2014
    3. 2009
    4. sve ostale….
    ———
    Ona pozornica nije naša 100%.
    Pozornica mi se sviđa i nadam se da ima puno mogućnosti 🙂

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?