Slavko Kalezić predstavio svoje prateće vokale – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Slavko Kalezić predstavio svoje prateće vokale

  2 min za čitanje   4 komentara

Crnogorski predstavnik na 62. Eurosongu, Slavko Kalezić, intenzivno se priprema za nastup u Kijevu koji ga očekuje za nešto više od dva tjedna. Tako je večeras na svom instagram profilu Kalezić javnosti otkrio s kim će dijeliti scenu Izložbenog centra u Kijevu. Radi se o trojici back vokala iz Srbije koji će crnogorskom pjevaču pomoći u izvedbi pjesme Space Igoru Stanojeviću, Marku Nikoliću i Oliveru Katiću. Inače, Katiću i Nikoliću ovo neće biti prvo eurovizijsko iskustvo. Prije dvije godine su u Beču pratili predstavnicu Srbije – Bojanu Stamenov. Podsjetimo da je Slavko za Kijev najavio spektakularan nastup koji će u potpunosti odgovarati pjesmi, a što to točno znači doznat ćemo već nakon prvih proba u glavnom gradu Ukrajine.


Kalezić će, inače, nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri, pod rednim brojem 6., a glavni cilj zasigurno mu je da Crnu Goru, nakon prošlogodišnjeg ispadanja, ponovno vrati u finale najpopularnijeg europskog televizijskog natjecanja.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava4

  1. ben005 — 25. travnja 2017. u 04:10

    Ne sviđa mi se njegova pjesma i nastup, ali kakav bi to bio Eurosong da nema i ove godine ovakav trash.

  2. Arctic Monkey — 25. travnja 2017. u 01:08

    Ne stvarno, je l on nekome lep? O kakvoj harizmi se tu priča, ne shvatam…
    #razmišljamnaglas

  3. Tim Burton — 24. travnja 2017. u 16:21

    Ma za ovo se znalo da će biti teški kičeraj kad su njega objavili kao predstavnika, a poslije je pjesma to i potvrdila. ?

  4. Ero — 24. travnja 2017. u 13:30

    Već vidimda će ovo biti najveći kič ove godine! Nema ništa gore nego kada samoproglašeni umjetnici počnu prodavati svoju "umjetnost". Toga mi u Hr imamo na izvoz (kulturnjaci i co.)!

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?