[Prva proba] Švedska, Gruzija, Australija, Albanija – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

[Prva proba] Švedska, Gruzija, Australija, Albanija

  3 min za čitanje   21 komentar

Danas u 9:00 sati započeo je dio eurovizijske sezone nakon kojeg će stanje na kladionicama izgledati više-manje drugačije. U prvom dijelu današnjih proba pratite probe predstavnika Švedske, Gruzije, Australije i Albanije a njihove probe će trajati sve do 11:30 sati.


 ŠVEDSKA

Izvođač i pjesma: Robin Bengtsson – I Can’t Go On
Redni broj nastupa: 1.

S prvom održanom probom Robina Bengtssona započele su i prve probe ovogodišnjeg Eurosonga. Kako pišu kolege iz press centra, nastup je manje-više sličan onom s Melodifestivalena. Robin će nastup započeti iza pozornice, a na traci s njim će ovog puta biti plesači koji će imati ulogu i pratećih vokala.

Robin na probi; Foto: Andres Putting (EBU)

Švedska proba – Fotogalerija

Robin u backstageu; Foto: EBU

 GRUZIJA

Izvođač i pjesma: Tamara Gachechiladze – Keep The faith
Redni broj nastupa: 2.

Tamara će sama biti na pozornici, a cijeli nastup će se voditi na njenu vokalnu interpretaciju. Za razliku od nacionalnog finala, na LED ekreanima se neće pokazivati razne naslovnice, već će pozornicom dominirati crvena boja, a koristit će se i dim tijekom nastupa. Iza pozornice će Tamaru pratiti pet pratećih vokala.

Tamara na probi; Foto: Andres Putting (EBU)

Gruzijska proba – Fotogalerija

Tamra u backstageu; Foto: EBU

 AUSTRALIJA

Izvođač i pjesma: Isaiah – Don’t Come Easy
Redni broj nastupa: 3.

Isaiah se tijekom ove probe nalazio na rotirajućoj podlozi po kojoj je pravio male pokrete, a na sebi je imao dugu tamniju kožnu jaknu. Vokalno je ovo bila dobra proba, a tijekom nastupa na LED ekranima se pokazivalo njegovo lice, te je prilikom treće probe sinkronizirao svoje porkete sa onim koji se pokazuju na ekranima iza njega.

Isaiah na prvoj probi; Foto: Andres Putting (EBU)

Australska proba – Fotogalerija

Isaiah u backstageu; Foto: EBU

 ALBANIJA

Izvođač i pjesma: Lindita – World
Redni broj nastupa: 4.

Kako pišu kolege iz press centra, Lindita je odradila vokalno dobru probu, a na pozornici s njom će biti prateći vokali. Na LED ekranima će se pokazivati slične scene kao iz službenog spota, te napominju kako na malim ekranima nastup izgleda impresivno.

Albania rehearsals
Lindita na prvoj probi; Foto: Andres Putting (EBU)

Albanska proba – Fotogalerija

Lindita u backstageu; Foto: EBU

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava21

  1. BlueDevil — 30. travnja 2017. u 19:25

    Švedska – ne volim ovu pjesmu i već sam prije napisala sve kaj mislim o njoj. Ugl. scenski nastup ostaje isti, pozadinu su promijenili i ona mi se sviđa i Švedska sigurno prolazi u finale
    Gruzija – iako baš ne volim ovu pjesmu moram priznati da pjevačica uživo odlično zvuči i gledajući ovih 30 sekundi mislim da će to sve izgledati i zvučati vrhunsko i ne bi se začudila prolasku u finale.
    Albanija – Lindita zvuči odlično i scenski ovo odlično izgleda.
    Australija – hmmmmm…. iako volim ovu pjesmu ne znam kaj da kažem na ovih 30 sekundi koje smo vidjeli. Nekako mi se činilo dosadnim i nezanimljivim. No, nakon druge probe ćemo vidjeti kako to sve zapravo izgleda, jer iz ovih 30 sekundi baš ništa nismo vidjeli.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?