[Druga proba] San Marino: Rasplesani Valentina i Jimmie – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

[Druga proba] San Marino: Rasplesani Valentina i Jimmie

  1 min za čitanje   10 komentara

Izvođač i pjesma: Valentina Monetta i Jimmie Wilson – Spirit of the Night
#rn2017: 41. mjesto, 16/60 bodova

Prije pauze za ručak na red je došao San Marino. LED ekrani ispunjeni su različitim bojama, žutom, crvenom i ljubičastom, a također i pod je iskorišten maksimalno. Valentina i Jimmie su na pozornici zajedno s 3 prateća vokala koja im pomažu u izvedbi. Kadriranje i vokali su bili korektni, a cjelokupni nastup nije prekičast. Međutim, kolege iz press centra navode kako bez obzira na kemiju izvođača i njihove plesne pokrete, pozornica izgleda prazno.

San Marino Second rehearsal
EBU

San Marino Second rehearsal
EBU

San Marino – druga proba (fotogalerija)

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava10

  1. Edo — 6. svibnja 2017. u 23:17

    100 puta ponoviti naslov pjesme je recept da izgubis oko 100 bodova ili barem 100 glasaca u polufinalu! Sam Marino, de malo razmislite i uozbiljite se!

  2. aagent — 6. svibnja 2017. u 18:39

    Ah, Moneta svom silom hoće pobijediti. I vidim da ide na retro stil ovaj puta s naturaliziranim Nijemcem. Ako nastupi i sljedeće godine kao 5. puta onda je to rekord. Mislim da ni ovaj puta neće u finale. Produkcija je mogla biti bolja

    inače njemački novinari koji su u Kijevu navijaju za nju (autor pjesme je Nijemac)

  3. endlessly — 6. svibnja 2017. u 13:46

    hahaha onaj lik s naočala – prateći vokal haha

  4. Vix — 6. svibnja 2017. u 13:06

    @monrose13 Dobra ti je ova hahahha.
    Ali ovi youtube komentar je vrh: Valentina -half women, half eurovision. :D

  5. BlueDevil — 6. svibnja 2017. u 12:12

    meni je ovo pjesma za opustiti se, zaplesti malo i smatram da bi svake godine barem jedna takva pjesma trebala postojati. Scenski su dočarali atmosferu diska i meni se ovo sviđa. Iako svi pričaju da je prvo polufinale jače meni je nekako ovo jače. Možda zato kaj se tu nalaze većinom pjesme koje su mi na ovom Eurosongu super i stvarno mi se teško odlučiti koje bi od pjesama iz drugog polufinala poslala u finale a koje ne. A i u ovom polufinalu ima raznovrsnijih pjesama. U prvom su većinom balade i to je pomalo dosadno a ovdje stvarno imamo sve i svakaj i najrađe bi poslala sve tj. Litvu nebi jer mi se ona nikako ne sviđa iz ovog polufinala u finale a iz prvog samo par.

  6. Walle — 6. svibnja 2017. u 11:47

    @lawisintheair HAHAAHAHA umirem hahaha svaka cast xD

  7. Tim Burton — 6. svibnja 2017. u 11:39

    Joj bože

  8. lawisintheair — 6. svibnja 2017. u 11:34

    Valentina ce mirovinu zaradit na Eurosongu

  9. SwedenEurovisionFan — 6. svibnja 2017. u 11:22

    Ništa novo i ništa neočekivano od San Marina, korektno izvedeno 🙂 Eh te kolege iz press centra, ne valja im kad na pozornici ima previše stvari, ne valja im ni kad nema ničega, tko će njima udovoljit … 😛

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?