[Druga proba] Izrael: Imri oživio publiku u areni – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

[Druga proba] Izrael: Imri oživio publiku u areni

  1 min za čitanje   9 komentara

Izvođač i pjesma: Imri– I Feel Alive
#rn2017: 19. mjesto, 41/60 bodova

Zadnju probu danas imao je izraelski predstavnik Imri Ziv.  Iako vokalno nije briljirao, njegov energični nastup bi ga vrlo lako mogao spasiti. Nosi crnu gotovo prozirnu majicu bez rukava, dok mu plesači nose majice sličnog dizajna bijele boje. Počinje sam na pozornici, zatim mu se pridružuju prateći pjevači koji odlaze kada dođu plesači. Na sredini pjesme za vrijeme “melosa” svi zajedno rade ples iz spota, dok  na kraju Imri ostaje sam i uz pomoć pirotehnike privodi nastup kraju. U apstraktnoj LED pozadini se izmjenjuju bijeli crni i crveni oblici, uz poneko pojavljivanje Imrijevog lica. Pokupio je velik aplauz od publike u dvorani.

Israel rehearsals
EBU

Izrael druga proba- Fotogalerija

Israel rehearsals
EBU

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava9

  1. NeverLetYouGo — 7. svibnja 2017. u 11:29

    Bila je prošle godine slična situacija sa Samrom iz Aze. što se tiče pjevanja pa je cura stisla u polufinalu mislim da će i njemu sve doći na mjesto. Ja volim ovakve plesne eurovizijske nastupe, jer su danas na žalost skoro svi statični.

  2. nina — 7. svibnja 2017. u 00:38

    ovo izgleda bolje nego u videspotu, ali opet ništa posebno.

  3. Edo — 6. svibnja 2017. u 23:52

    Koliko cujem, ovaj Umri, pardon, Imri, poziva da ga raskomadaju u komadice oni momci sa duginim zastavama u publici 🙂 zar to ije malo mazohisticno 🙂 E, Imri, ne valja ti to, nije to zdravo! 🙂

  4. ben005 — 6. svibnja 2017. u 20:31

    Izarael nastupa zadnji u polufinalu i to samo govori koliko sami producenti žele ovu pjesmu u finalu.

    Imri ne može realno otpjevati te visoke tonove kako treba, ali zahvaljujući izgledu i dance melosu ovo svakako bude dobilo puno glasova publike, ali ne toliko i žirija.

  5. aagent — 6. svibnja 2017. u 18:46

    rza pjesma za kraj i to je tek drugi puta u povijesti ESC-a da Izrael zatvara Eurosong. 1973 su nastupali također posljednji i na kraju bili 4. Ovo će možda završiti 4. u PF-u ali teško da bude 4. u finalu, no sve je moguće. Ovo sicher ulazi u finale. Dobra je pjesma.

    ova pjesma je za populacija koja igra za istu ekipu

  6. seky — 6. svibnja 2017. u 17:50

    Vokalno je lose…. Ali spasava ga odlican nastup i zabava

  7. endlessly — 6. svibnja 2017. u 17:20

    Jaooo ovo tako glatko ide u top 10, još ako bude bolji vokalno možda i više.

  8. SwedenEurovisionFan — 6. svibnja 2017. u 16:19

    Vokalno je mogao i bolje, scenski odličan, nastupa zadnji u polufinalu i vjerujem da prolazi, a ukoliko izvuče ''First Part'' onda očekujem da i otvori samo finale 🙂

  9. BlueDevil — 6. svibnja 2017. u 16:03

    scenski nastup odličan, vokalno i dalje nije na razini na kojoj bi trebao biti. ovu pjesmu imam na playlisti i volim ju slušati ali u live izvedbi mi nekako djeluje mlako. no, nastupa zadnji, ima malo energičniji nastup i sigurno prolazi u finale.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?