Potvrđeno: Eurosong 2018. održat će se u Lisabonu! – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Potvrđeno: Eurosong 2018. održat će se u Lisabonu!

  1 min za čitanje   14 komentara

Nacionalna televizija Portugala RTP potvrdila je da će se Eurosong 2018. održati u glavnom i najvećem portugalskom gradu Lisabonu, saznaje Jornal da Tarde, a prenosi escportugal.pt.

Iako sama lokacija još uvijek nije poznata, pretpostavlja se da će se sljedeći Eurosong održati najvećoj areni u Portugalu, u MEO Areni.

Današnjim specijalnim sastankom u vrhu televizije, RTP je započela s organizacijom svog prvog Eurosonga.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava14

  1. Tim Burton — 16. svibnja 2017. u 11:30

    Ma kakav Ronaldo, od tolike istorije i kulture nekadašnje svjetske velesile da im maksimum bude Ronaldo i njegova sestra koja nije zviijezda ni u njihovoj kući. Saberite se.
    Apsolutno zaslužena pobjeda. Očekujem odličnu organizaciju, totalno drugačiju od ukrajinskog bljutavog bućkuriśa. Umjesto da pokažu da su iznad trenutne situacije, da dočaraju ukrajinsko šarenilo i veselost, oni našli da se natežu s Rusijom i nasjedaju na jeftine provokacije.
    Scena: jako loša jako jeftina
    Grafika: dobra zamisao, ali jako loše odrađeno
    Voditelji: bez trunke humora i harizme, s iritantnim naglaskom, možda bi bilo bolje uz neki manje sramotan scenario
    Otvaranja: finale i drugo polufinale odlično, zaista super odrađeno, prvo polufinale bezveze
    Interval act-ovi: Zamanyly je bilo odlično, zaista besprijekorno, božanstveno otpjevano, odličan nastup; drugo polufinale očaj, dosadno i do bola nezanimljivo; u finalu je Ruslana bila takav kancer, sve u vezi tog nastupa je bilo kancer, ONUKA je bilo super, Jamala u finalu je bila ok, pjesma niđe veze, a onaj s guzicom je propust organizatora, al eto bar je postao meme; što se tiče Verke, iskoristili su je taman, ni premalo ni previše, još koje pojavljivanje smorila bi
    Pjesme: odlične, zaista jako dobro takmičenje
    Rezultati: odlični, svaka čast i žiriju i glasačima, osim UK i Francuske više, a Švedska i Rumunija niže, ništa ne bih mijenjao.

  2. BlueDevil — 16. svibnja 2017. u 03:15

    Iako ne volim pobjedničku pjesmu moram reći da me baš zanima kako će Portugal organizirati Eurosong s obzirom da su sada prvi puta pobijedili. Portugal kao zemlju obožavam i nadam se da ću ga jednog dana cijelog obići kao što sam prošlo ljeto Španjolsku. Nadam se da ćemo se i sljedeće godine natjecati. Uopće ne znam koga bi HRT mogao pozvati da pjeva na Eurosongu. Iskreno ne bi htjela Lanu Jurčević (vidla sam da su neki spominjali da bi htjeli da nas ona predstavlja) jer su joj pjesme zadnje vrijeme katastrofa i ne sjećam se kad je zadnji put imala neku dobru pjesmu. Možda da pošalju Kedžu ali da mu daju neku dobru pjesmu. On sam ima dobre pjesme i odličan glas ali niti jedna nema onaj neki x factor. A kaj se tiče Žaka nadam se da ne bude komentirao glasanje stručnih žirija naših susjeda. Ne treba mu takva vrsta pažnje i s tim može samo sebi naškoditi. Neka ostavi sve tak je. Već dugo Hrvatska nije bila tako visoko pozicionirana na Eurosongu i trebamo biti ponosni na to. I ja sam bila ogorčena na glasanje žirija ali ne samo susjednih zemalja jer od njih nisam ni očekivala bodove već od ostalih s kojima nismo u lošim odnosima. No, to je prošlo. I ne treba se više vraćati na to. Idemo se okrenuti novom Eurosongu, idemo razmišljati koga poslati i kako to sve scenski organizirati.

  3. Ero — 15. svibnja 2017. u 21:27

    Vidi se da će Portugalci ovo organizirati na jako visikom nivou. Jedva cekam!
    Inače, Hrvatska je 2003. godine u MEO Areni osvojila naslov svjetskog prvaka u rukometu. Nadam se da će nam biti sretan i na eurosong dogodine! 😀
    p.s. Ja baš očekujem Ronalda u finalu kako pepa luptu na sceni hhh. Mislim da je to neizbježno! XD

  4. Punktelos durch die Nacht — 15. svibnja 2017. u 21:08

    @hirscher1
    Jacques je bio u hrvatskom žiriju za Dječji Eurosong 2014. Dao je 3 Srbiji, 1 Sloveniji i 0 bodova Crnoj Gori.
    Ako već smatra da je bit eurovizijskog glasovanja darežljivost prema susjedima, zašto se nije ponašao u skladu s tim prije 3 godine? S kojim pravom sada prigovara susjednim žirijima?

  5. Hirscher1 — 15. svibnja 2017. u 19:36

    @marko1987
    Zbog svog bezobrazluka. Namjerno su izabrali curu u kolicima koja je bila na krimu kako bi oni izgledali žrtve kad se sazna. Odvratno i bezobrazno. Bljak.

  6. MArko1987 — 15. svibnja 2017. u 18:39

    @hirscher1 ne kužim zašto bi se Rusiji zabranilo sudjelovanje?

  7. Hirscher1 — 15. svibnja 2017. u 17:41

    Jacques je rekao da će pogledati tko je bio u ex-yu žiriju i da će im reći da ih može biti sram.
    Koji kralj! KOJI KRALJ!

  8. Ro — 15. svibnja 2017. u 17:41

    Kakav crni Ronaldo haha , no možda njegova sestra bude sudjelovala , ona je pevaljka

  9. Hirscher1 — 15. svibnja 2017. u 17:39

    @pabloncrnich definitivno.

  10. Hirscher1 — 15. svibnja 2017. u 17:28

    Hvala Bogu da je Kijev prošao….nadam se da će Lisabon odnosno Portugal bit bolji. Ukrajni i Rusiji treba zabranit sudjelovanje na barem godinu dana 🙂

  11. SwedenEurovisionFan — 15. svibnja 2017. u 17:16

    Prema meni sasvim očekivano i logično da je u Lisabonu. Realno je i da bude MEO Arena jer je jedina koja ima više od 5500 mogućih gledatelja u gradu, ali ne daj Bože da Ronaldo bude dio Eurosonga, ni kao voditelj, ni kao interval act…

  12. Bulbasaur — 15. svibnja 2017. u 16:45

    Meni je bila zadnja u finalu i ne znam kako je mogla pobijediti! Televote su joj dale sve države, a žiri joj nisu samo Crna Gora i Malta. (Za Maltu nisam siguran, ali znam da mu dvije države nisu dale)

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?