Polina Bogusevich predstavlja Rusiju na DE u Gruziji! – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Polina Bogusevich predstavlja Rusiju na DE u Gruziji!

  1 min za čitanje   7 komentara

Jučer se, u međunarodnom dječjem centru Artek camp na aneksiranom dijelu Krima održao ruski predizbor za ovogodišnji Dječji Eurosong koji će se održati u glavnom gradu Gruzije, Tbilisiu, a pobjedu je odnijela trinaestogodišnja Polina Bogusevich sa pjesmom Krylya (Wings)! Polina je pobijedila u konkurenciji od 21 pjesme, a do pobjede je došla kombiniranim online glasovanjem i glasovanjem žirija, čiji su članovi među ostalima bile i ruska predstavnica na Eurosongu 2013. Dina Garipova i moldavsko- ruska predstavnica na Dječjim Eurosongovima 2011. i 2012. Lerika. Rusija je tako postala prva država na ovogodišnjem Dječjem Eurosongu koja je izabrala i predstavnika i pjesmu.

https://www.youtube.com/watch?v=kue61OInasM

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava7

  1. geminix365Spain! — 6. lipnja 2017. u 15:24

    @zdeki Ako u dječje Eurovizija glasa odrasli jury membets, onda bi u odrasloj trebala glasanje dječje ziri.

  2. seky — 6. lipnja 2017. u 13:56

    Ako ostane isti princip glasanja kao i prosle godine,necu gledati…. Poprilicno je lose gledati show u kojem o pobjedniku ovise samo ljudi koji su odabrani za ziri, to nije niti 1% gledatelja… Jadno je to zbilja jer znamo da je televoting zbilja potreban na ovakvim natjecanjima… Ako ne stave televoting,neka SAMO DJECJI ZIRI postoji… Zasto bi na DE postojao odrasli ziri,od kad se njih pita za djecju kvalitetu….i jos nesto,nadam se da kvaliteta nece bit na razini Malte 2016,, ono je bilo tragicno,od produkcije pa do organizacije i najgprih voditelja u povijesti bilo kakvog eurosong natjecanja… Cak ssam se pomirio sa cinjenicom da im je engleski očajan(a dolaze iz zemlje u kojoj je engleski jedan od materinjih jezika), ali kad je ona voditeljica uspila unistiti svu mogucu napetost sa onim da je prije proglasila 110 bodova kao 1. Mjesto djecjeg zirija,nego da je rekla da je ostala sama Armenija…. SRAM SRAMA,dno dna…. I jos ono cheeranje onoj uzasnoj maltezanki koja je 3 min vristala…. Gruzijci nije vam zbilja tesko pobijediti proslogodisnje izdanje

  3. Rafael — 6. lipnja 2017. u 11:28

    Pošto je Dječji Eurosong u Gruziji ne bih se čudio da je ova mala iz Južne Osetije.

  4. Ero — 6. lipnja 2017. u 10:43

    Moram priznati da sam ugodno iznenađen ekipom koja se bavi Eurosongom na HRT-u. Baš se vidi da se ta nova ekipa trudi. Odlično! 😀

  5. Rita — 5. lipnja 2017. u 15:07

    To bi bilo ekstra! Sigurno bi ostvarili ekstra plasman ako pošaljemo Miju Negovetić. Ona ima ekstreman glas za nekoga tko ima 14 godina!

  6. Lujka s ukusom — 5. lipnja 2017. u 14:41

    Novosti
    .
    .
    Na wikipediji za JESC 2017
    .
    .
    Croatia – The Croatian national broadcaster, Hrvatska radiotelevizija (HRT), has confirmed that the broadcaster is looking at the possibility of returning to Junior Eurovision this year. The broadcaster has yet to make a final decision on participation, with the deadline for countries to sign up for this years competition expected to be in September.[22]

  7. Lujka s ukusom — 5. lipnja 2017. u 14:39

    I Rusija se ponovno vraća na staro kada su slali pjesme s nekakvom temom neba. -.-
    Definitivno je ovogodišnja pjesma bolja od prošle, ali nezz…

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?