S druge strane ekrana: Malta – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Malta

  2 min za čitanje   12 komentara


maltaMALTA

Plasman: 16. mjesto u polufinalu (55 bodova)


 

Bartol: Nisam očekivao ništa i dobio sam ništa. Ovo su bile najdosadnije tri minute ovogodišnjeg Eurosonga. A u minutažu je uključen i reklamni blok.

Ukupni dojam:ljutko

Bojan: Žena je izašla na pozornicu stala i pokazala da umje da pjeva. Tako bi se mogao opisati ovogodišnji malteški nastup. Naravno, nedovoljno za finale.

Ukupni dojam:ljutko

Faruk: Ova pjesma definitivno nije zaslužila nulu kod publike,a poogoto ne onaj neki bodovni sitniš kod žirija. Interpretacija kojom je Claudia održala kratku lekciju pjevanja mnogim drugim sudionicima i jedan klasičan, smirujući nastup su morali dobiti više. Možda ne toliko da Malta prođe u finale, ali i dalje tvrdim da je na ovogodišnjem Eurosongu bilo daleko lošijih pjesama i nastupa od ove.

Ukupni dojam:smjesko

Luna: Koliko mi je ostao upečatljiv nastup, govori činjenica da sam potpuno zaboravila da je Malta uopće bila na Eurosongu ove godine. A sudeći prema nuli iz televotinga, nisam jedina.

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Uz prestatičnu izvedbu s tek pokojim korakom, tamnom plavom pozadinom i ionako zaboravljivom pjesmom razumljivo je zašto je Malta završila tako nisko. Bez obzira na sjajan vokal i emotivnu izvedbu ovo nikad nije namijenjeno prolasku tako da oni zapravo mogu biti presretni što nisu završili posljednji.

Ukupni dojam:ljutko

Tomislav: Mislim da su Maltežani pogodili dobar nastup za ovu pjesmu i da je Claudia dobro otpjevala. Jedini razlog zbog čega nisu prošli je izrazita dosadnjikavost onima koji ne vole ovakav tip glazbe. Ja nisam među njima.

Ukupni dojam:smjesko


Zanimljivosti:

Claudia nije dobila niti jedan bod od publike u polufinalu, što se nije dogodilo od 2009. godine. Podsjetite se koji je to nastup bio!

Unatoč tomu, žiri ju je vidio kao finalisticu i smjestio na osmo mjesto u polufinalu.

Claudia je uspjela doći na veliku eurovizijsku pozornicu iz devetog pokušaja. Pogledajte nastup iz 2012. kada se najviše približila odlasku na Eurosong!

anketa 715

Ocijenite nastup Malte

Ukupno glasova: 73

  • OK je (3) [23 / 32%]
  • Ne sviđa mi se (2) [22 / 30%]
  • Užasna je (1) [13 / 18%]
  • Jako mi se sviđa (5) [9 / 12%]
  • Dobra je (4) [6 / 8%]

Sutra: Češka

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava12

  1. seky — 22. lipnja 2017. u 18:20

    DOOOSADNOO …pa mislim ako već imaš glas zašto imati ovu pjesmu, za koju se ne može smisliti bolji nastup. Pokopali su se pjesmom. No, hajd nastup je bio dostojan i elegantan, ali užasno dosadan. Neće biti jedinica,jer ipak ima puuunoo gorih.
    2/5

  2. Rafael — 13. lipnja 2017. u 19:01

    @eurovisioncroatianfan meni osobno se pjesma sviđa, iako sam znao da ništa od finala za Maltu. Ali opet, pjesma i pjevačica su doista dobre i zato sam mislio da treba više ovakvih pjesama.

  3. Rita — 13. lipnja 2017. u 15:20

    @ivanfranicsgmail-com slažem se, @rafael onda bi više pjesama bilo zaboravljivo?

  4. Rafael — 12. lipnja 2017. u 17:04

    Eurosongu je potrebno više ovakvih pjesama!

  5. imperator — 12. lipnja 2017. u 12:50

    Osobno, meni ova pjesma i nije toliko loša, ali jednostavno je – zaboravljiva.. i Claudia je, kao i neki njezini prethodnici imala lošu sudbinu da nastupa u drugom polufinalu koje je ponudilo svašta, no i da je bila u prvom polufinalu završila bi i iza Gruzije i Albanije..
    vokalno briljantna, ali scenski vrlo loše.. ništa ju ne ističe osim divovske bespotrebne vlastite animacije – mala Claudia i velika Claudia.. apsurno, i samo je Jascques imao smisla imati "velikog" sebe na platnu..
    mogli su to puuno bolje odraditi pa da barem dobiju i neki bod od publike, ovako 0
    3/5

  6. Rita — 12. lipnja 2017. u 12:10

    @pabloncrnich potpisujem!

  7. Tim Burton — 12. lipnja 2017. u 09:53

    Dosadna pjesma, dobar nastup. Ja bih radije da su nam pjesme za popunu ovakve nego ono crnogorsku čudovište. I još, lol Malta je u finalu daleko češće od većine većih zemalja, i to zasluženo, za razliku od San Marina koji iznova i iznova šalje smeće i zasluženo ostaje u polufinalu (iskreno mi je misterija i prolazak 2014. ).

  8. SwedenEurovisionFan — 11. lipnja 2017. u 23:42

    Dosadno, neupečatljivo i nepamtljivo. Dakako, ona je otpjevala fantastično, no svi znamo da za uspjeh na Eurosongu treba puno, puno više od toga…

  9. Rita — 11. lipnja 2017. u 22:05

    A kad sam kod svoje profe iz povijesti ova pjesma kao da je iz povijesti, one od 2000-tih.

  10. Ro — 11. lipnja 2017. u 21:42

    Svima nam je jasno da je Claudia bila jedna od najboljih pjevačica tamo , i stvarno je super i ovo otpjevala , ali pjesma je dosadna ubi Bože , očekivano ispadanje.

  11. Rita — 11. lipnja 2017. u 19:47

    Čovječe, pa to je naša "pljunuta" nastavnica povijesti!

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?