S druge strane ekrana: Bugarska – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Bugarska

  3 min za čitanje   19 komentara


BUGARSKA

Plasman: 2. mjesto u finalu (615 bodova)


Bartol: Izvrstan vokal, dosta dobar nastup – ali sve u svemu prenapuhano. Naravno, apsolutno je zaslužio TOP10, ali i pjesma i Sacha Jean-Baptiste su precijenjeni. Također, mislim da je letio na prošlogodišnjem uspjehu Poli Genove, to jest da je i to jedan od faktora ovako visokog plasmana s ovako visokim bodovima.

Ukupni dojam:neutralko

Bojan: Prvo što treba da se kaže da su backdropovi za ovaj nastup savršeno iskorišteni, usudio bih se reći možda i najbolje od svih nastupa ove godine. Kristian je vokalno bio na nivou i nisam primetio neku razliku između studijske i live verzije. Ne bi mi bilo žao ni da se ovaj nastup našao na prvom mjestu konačne rang lestvice.

Ukupni dojam:smjesko

Faruk: Možda meni pjesma i nije bog zna što, i možda sam (a jesam!) baš silno navijao da pobijedi Portugal – ali Kristian je, ako se mene pita, imao bez premca najbolji nastup ove godine. Uporaba vrhunske tehnologije u razumnoj mjeri, vrlo efektna režija i vokalna izvedba su nešto što mi nije dozvoljavlao da sklonim pogled s ekrana. Drugo mjesto je ovdje i više nego zasluženo.

Ukupni dojam:smjesko

Luna: Kao prvo, borio se sa svakim falsetom u pjesmi, a neke je omašio. Bolje da je ostao u donjoj lazi, koja mu bolje leži. Kao drugo, koliko su plaćene ove črčkarije koje se pojavljuju na ekranu? Nemojmo zaboraviti da je iste prošle godine koristila Francesca Michielin, i svi su govorili da to izgleda dječje. Sve u svemu, Sacha Jean-Baptiste nije pokazala da vrijedi sve one silne plaćene novce.

Ukupni dojam:ljutko

Marija: I nakon određenog vremenskog razdoblja, meni i danas nije jasno zašto se ovome od početka stavljao epitet pobjednika. Pjesma je bila dobra i ništa više od toga, a nastup je bio u skladu s pjesmom – prosječan. Prepun sive boje s tek pokojim efektom kamere kojeg je prošle godine koristila Francesca Michielin, tako ovo nije bilo ništa inovativno i posebno. Bilo je i boljih pjesama i boljih nastupa koji su zaslužili bolji plasman.

Ukupni dojam:neutralko

Tomislav: Iskreno, začudilo me je jako kako Kristijan s obzirom na svoje godine ima jako kvalitetan i zreo glas. Bio ga je užitak slušati. Nastup sličan talijanskom od prošle godine, ali korektno odrađen.

Ukupni dojam:smjesko


Zanimljivosti:

Kristian Kostov je u polufinalu i finalu zajedno osvojio 491 bod više nego prošlogdoišnja predstavnica Poli Genova.

Pogledajte Kristianovu audiciju na Ruskoj verziji dječjeg Voicea – GOLoS

Prisjetite se Kristianove razglednice!

anketa 719

Ocijenite nastup Bugarske

Ukupno glasova: 106

  • Jako mi se sviđa (5) [49 / 46%]
  • Dobar je (4) [39 / 37%]
  • OK je (3) [9 / 8%]
  • Užasna je (1) [5 / 5%]
  • Ne sviđa mi se (2) [4 / 4%]

Sutra: Italija

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava19

  1. Sekret — 22. lipnja 2017. u 22:13

    Meni jedan od najboljih nastupa ove godine 5/5

  2. Valentinoo — 22. lipnja 2017. u 18:29

    Pjesma kao pjesma mi je dobra,osobno mi se bas nije svidio nastup,ne znam zasto.Sto se tice Kristiana kao osobu( ja takoder imam 17 godina) ponasa se jako umisljeno i visoko puca(to je moje misljenje).Pokusali su doslovno prekopirati proslogodisnji nastup Poli,ali nisu uspijeli.Ne znam zasto je bio favorit od pocetka,ali eto.Ovo je moje misljenje! 😀

  3. Ro — 18. lipnja 2017. u 20:38

    @eurovisioncroatianfan govorio sam općenito da ga se napada previše bez razloga , nisam mislio na tebe , tebi sam samo odgovorio zašto je vjv plakao , kao god glupa tema , pozz

  4. Rita — 18. lipnja 2017. u 19:31

    @kero nisam tu uopće popljuvala Kristiana, ali imati više bodova nego prethodnica i pobjednica prošle godine te ostvariti najbolji plasman za Bugarsku nema se tu šta plakati!

  5. imperator — 16. lipnja 2017. u 10:35

    hmm.. Kristian je to vrlo dobro uradio, iako je imao sitne pogreške, baš kako je Luna navela… no, moja subjektivnost je takva da je ovo ipak lošije od prošlogodišnjeg nastupa Poli Genove.. ne kažem da je ova pjesma loša, dapače, u mojih objektivnih Top 5 od početka, ali.. ima nešto zbog čega nisam pretjerano kliknuo na ovu pjesmu, možda zbog iritantnog i prenapuhanog klinca.. moždaa
    unatoč svemu, navijao sam za njega jer nikako nisam htio da Portugalac pobijedi..
    4/5.. nešto mi nedostaje za 5-icu, možda bolja frizura ili pak odijelo 😀
    p.s. Bugarska uz Belgiju polako postaje esc dream team, baš k'o nekada Grčka i Rusija 😉

  6. Rita — 15. lipnja 2017. u 23:12

    Na Instagramu netko tko se zove eurovision_ita nije ga uopće vidio u finalu!

  7. Rita — 15. lipnja 2017. u 23:10

    Nisam ni ja ništa vidjela u pjesmi, dok nisam pogledala predobro drugo polufinale. E, onda mi se pjesma jako svidjela!

  8. Tim Burton — 15. lipnja 2017. u 21:00

    Apsolutno nisam fan pjesme ni Kristijana generalno, ali nisam čuo tu borbu sa falsetom, melodika je bila odlična, a nastup prigodan pjesmi, te kako je ovo nastup za koji je bugarska najjeftinije prošla mislim da je i te kako vrijedilo ponovo zaposliti Sašu Žan Baptist. Znači, nastup, glas, režija – sve super. Ova lupetanja da je prošao na račun stare slave, su smiješna. Pobogu, imaju x ispadanja u polufinalima za redom, Poli se ne sjeća niko niti bi glasao za njega zbog nje (to bi bio čist kretenizam), a žiri takođe ne ocjenjuje Poli. Ako samo zadrže zahtjeve za pjesmu i nastup od prošle godine, velike su šanse za sličan rezultat.

  9. SwedenEurovisionFan — 15. lipnja 2017. u 19:56

    Previsoko i precijenjeno, Bugarska na krilima Poli opet tako visoko, malo živili na krilima stare slave … Realno, Poli je imala 10 puta bolju pjesmu od Kristiana i totalno je nezasluženo da je ovo najbolji bugarski uspjeh u povijesti Eurosonga…

  10. Ro — 15. lipnja 2017. u 18:53

    @eurovisioncroatianfan pa i on je vjv plakao od ponosa što je drugi , i žao mu je što nije bio prvi , opet pitam : ŠTA JE TU LOŠE ? , jel popljuvao Salvadora i rekao kao Slavkec: OVO JE PLJAČKA ! , nije , e pa onda nez o čemu pričamo , i ne zaboravite da se ovdje ne radi o odrasloj osobi , nego o klincu , napadate ga kao da je popljuvao esc i poslao sve natjecatelje 3 lijepe pm

  11. Rita — 15. lipnja 2017. u 18:51

    @pabloncrnich mislim da nisam tako komentirala to kako "neki prate Euroviziju 20 godina". Nego, ja sam ovdje očigledno najmlađa(samo što se praćenja Eurovizije tiče).

  12. Rita — 15. lipnja 2017. u 18:47

    @kero Dami Im je plakala od sreće, pisalo je prošle godine, zapravo je bila više nego zadovoljna drugim mjestom!

  13. Rita — 15. lipnja 2017. u 18:46

    @kristiankostov meni je pjesma bila druga, stvarno je ekstremna i zaslužen TOP 3!

  14. seky — 15. lipnja 2017. u 18:40

    Potpuno zaslužen top 3, ne volim zbilja pjesmu al mi je nastup bio fora…. Francesca je prosle godine imala dolinu cvijeća i jabuka za svoj nastup,pa ja zbog toga se smatralo djecje… Ovo je zbilja moderan nastup
    Kristian mi je opcenito malo glupo deriste,pa mi je drago da nije pobijedio … Dodes na natjecanje koje gleda 200 milijuna ljudi, a ako ne pobijedis plakat ces… Mislim halo, s tim pljujes ostalih 41 izvodaca koji nisu vrijedni pobjede, ma cemu natjecati se ako volis pizdekati za svaku sitnicu
    Ocjenu cu dati 5 jer je nastup odlican,al takav stav je odvratan

  15. Ro — 15. lipnja 2017. u 18:32

    @pabloncrnich čemu tolika mržnja , pa plakala je i Dami Im prošle godine pa šta , to je ono kad si tako blizu ,a tako daleko , tužni su što nisu donijeli prvu pobjedu svojoj zemlji i donijeli esc u njihovu zemlju, šta je tu loše , emocije te nekad svladaju , pa nije popljuvao Salvadora i rekao da je Salvadorova pjesma smeće i da je njegova bolja i da je trebao pobjedit…

  16. Ro — 15. lipnja 2017. u 18:26

    Kristiane , svaka ti dala , ili svaki ti dao , šta god ti draže , ovo je bilo blizu savršenstvu , s obzirom na njegove godine i plahi izgled da ovako iznese i otpjeva ovu pjesmu , doista mu povijeruješ da on sa 17 godina ima neke ljubavne probleme i da "pati" za nekom ljubavi za razliku od Isaiaha kojem je pjesma bila na sličnu temu.
    Čovjek kao da je rođen na toj pozornici i stvarno se uživio u pjesmu i nemam stvarno ništa za reći osim bravo , bez greške otpjevano , nadam se da je pred njim blistava karijera.
    Pjesma sama po sebi odlična , u mom top 5 , i Kristian je prvi zasad koji od mene dobiva ocjenu 5.

  17. Hirscher1 — 15. lipnja 2017. u 18:15

    Uopće ne razumijem zašto ljudi govore da je dobro prošao radi Poli Genove? Znači ne. Baš se publika i žiri više sjeća tko je prošle godine bio 4. i tko je bila Poli Genova…dajte molim vas.

    Koliko Sasha Jean Bastiste dobiva novaca? Meni općenito nije baš nešto…jedino mi je za Armeniju prošle godine bila super, ostalo sve precijenjeno.

  18. Afrodita's Island ❤❤❤❤ — 15. lipnja 2017. u 18:11

    moj #1 od početka pa do kraja, Kristian ponos!!!
    isti komentar kao za Belgiju jučer "ako nastave ovako, vrlo brzo idemo u Sofiju!"
    #teamKris <3

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?