Pripreme za Eurosong 2018.: Dokle se stiglo? – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Pripreme za Eurosong 2018.: Dokle se stiglo?

  1 min za čitanje   8 komentara

Sredinom ovog mjeseca u Ženevi je održan sastanak Referentne grupe EBU-a i čelnika RTP-a u vezi sa početnim pripremama oko Eurosonga 2018.

Iako je ranije bilo objavljeno kako će Lisabon ugostiti predstojeći Eurosong, gradovi Gondomar, Santa Maria da Feira i Braga, također su poslali nacionalnoj televiziji Portugala svoje ponude za domaćinstvo 63. Eurosonga, prenosi portal ESC Portugal.

Prema pisanju ovog portala, RTP će u toku sljedećeg mjeseca donijeti odluku o lokaciji i dvorani, kao i o datumima održavanja predstojećeg natjecanja, dok se službena potvrda ovih informacija od EBU-a očekuje do kraja srpnja.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava8

  1. Tim Burton — 29. lipnja 2017. u 09:48

    Kako @johnny reče, datume određuje EBU pri tomda djelimično zavisi i od rezervacije MEO arene koja će najvjerovatnije pobijediti na konkursu za izbor grada domaćina (još neśto što EBU potencira još od 2011). A to što se datumi još ne znaju stvarno i nije big dil.

  2. Ero — 25. lipnja 2017. u 21:22

    Što se tiče određivanja datuma, tu se Portugalci jako malo pitaju tako da vam te kritike ne stoje. EBU daje posljednju riječ za datume održavanja – nastajat će izbjeći UEFA LP i LE finala. I da, slažem se da je i više nego očito da će MEO Arena u Lisabonu biti domaćin.
    Ja sam optimist što se tiče Portugalaca kao organizatora – oni imaju iskustva u organizaciji velikih sportskih/kulturnih manifestacija, tako da mislim de će biti sve na zavidnoj razini! 😀
    I onda iza Lisabona, nadam se da će se Zagreb spremati za organizaciju 2019. godine! hahahaha 😛

  3. SwedenEurovisionFan — 25. lipnja 2017. u 16:02

    Upravo to @eurovisioncroatianfan , ponašaju se potpuno amaterski, kao da nije nikakav ''big deal'' ako se ne kažu datumi u pravo vrijeme… Bojim se i pomisliti kakve će još imati sve pogreške. Nadam se da griješim, ali ovaj prvi mjesec njihovih priprema uopće ne obećava…

  4. Afrodita's Island ❤❤❤❤ — 25. lipnja 2017. u 14:15

    nadam se da će imati ljepši scoreboard nego onaj u Ukrajini..
    I dalje mi je najljepši onaj iz Danske *_*

  5. Rita — 25. lipnja 2017. u 14:08

    @escfan rekli su ovdje u jednom članku datumi 63. Eurosonga poznati nakon 13.lipnja a sad je 25.lipnja

  6. SwedenEurovisionFan — 25. lipnja 2017. u 13:34

    @eurovisioncroatianfan Ma znam ali svejedno, pa znaju kako su ostale zemlje radile proteklih godina, trebali su se bolje pripremit ili nešto naučit od svojih prethodnika… Valjda će se do 01. rujna kad i službeno započinje nova Eurosong sezona znati datumi održavanja samog Eurosonga, a i tad je puno prekasno…

  7. Rita — 25. lipnja 2017. u 12:32

    @escfan ovo je Portugalu prva pobjeda i nemaju iskustva što se te organizacije Eurosonga tiče.

  8. SwedenEurovisionFan — 25. lipnja 2017. u 12:29

    Ma već se zna da je 99% u pitanju Lisabon kao grad domaćin, a to što još ne znamo ni preliminarne datume je katastrofa i vjerojatno samo prva u nizu portugalskih pogrešaka za Eurosong 2018…

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?