S druge strane ekrana: Izrael – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Izrael

  3 min za čitanje   11 komentara


IZRAEL

Plasman: 23. mjesto u finalu (39 bodova)


Bartol: Solidan rad kamere, solidni led ekrani ali pobogu čemu ono mahanje rukama na drugoj minuti, znam da je bilo u spotu ali tako ubija cijeli nastup. Uz naravno IMRIev katastrofalni vokal i izgovor, pogotovo riječi alive.

Ukupni dojam:ljutko

Bojan: Ovo je bio jedan od rijetkih nastupa ove godine koji su imali uvježbanu plesnu koreografiju. Sve je štimalo, pa smo zbog toga ovaj nastup i gledali dva puta. Ono što nije odgovaralo mom osobnom ukusuje je prozirna majica koju je Imri nosio. No, to je samo moj osobni ukus, nema presudnu odluku na konačni sud.

Ukupni dojam:smjesko

Faruk: Zamislite sad koliko loše Nadav Guedj pjeva kad mu je ovaj IMRI bio prateći vokal. Čovjek se nije sastavio s ritmom, a ovo kukavičko zatvaranje A u neko O i pretvaranje „lajv“ u „louujv“ da ne bi izletio iz intonnacije ko šinsko vozilo s pruge je tek poseban. Ovo ostalo je sve očekivano – namigivanje kameri, rad kukova, majice bez rukava. U najkraćem – dosadno.

Ukupni dojam:ljutko

Luna: E moj Imri, koliko si bježao od točne intonacije, daje se zaključiti da ovo nije pjesma za tebe. I za jednu plesnu pjesmu, koreografija je mogla biti bolja od spontanog mahanja ruka. S druge strane, priznajem da mi je bilo zanimljivo kako se njegov lik razlama na komade na LED-ekranu.

Ukupni dojam:neutralko

Marija: Malo je reći da sam očekivala više i da sam konačnim rezultatom oko izgleda nastupa ostala razočarana. Spasila ga je plesna pjesma s energičnim nastupom kojem su plesači uvelike pridonijeli, jer Imri sam na pozornici nije bio uvjerljiv. Kad se samo sjetim onih njegovih pogleda, dođe mi slabo. Ne znam jel’ to bilo namjerno ili ne, ali smatram da se ipak mogao i trebao malo kontrolirati.

Ukupni dojam:neutralko

Tomislav: Ovdje se svaki falš nažalost čuje. S druge strane je nastup odrađen sasvim korektno, ali ništa novoga tu nema.

Ukupni dojam:ljutko


Zanimljivosti:

Kao i Laura Tesoro za Belgiju prošle godine, IMRI je spojio dva nastupa zaredom – nastupao je zadnji u drugom polufinalu, i prvi u velikom finalu.

Iako je dobio bodove od svih država na televotingu u svojem polufinalu, Izrael je osvojio samo 5 bodova u finalu- po jedan od Makedonije i Azerbajdžana i tri od Francuske

Prisjetite se izraelske razglednice!

anketa 734

Ocijenite nastup Izraela

Ukupno glasova: 87

  • Dobar je (4) [24 / 28%]
  • Jako mi se sviđa (5) [21 / 24%]
  • OK je (3) [19 / 22%]
  • Ne sviđa mi se (2) [17 / 20%]
  • Užasna je (1) [6 / 7%]

Sutra: Rumunjska

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava11

  1. imperator — 4. srpnja 2017. u 11:14

    Izraelci mogu biti ponosni na to što su ove godine završili 3. u polufinalu!! TREĆI?
    pjesma je melodična i lako ulazi u uho, no ne i live verzija..
    ako je Imri već sudjelovao kao prateći vokal na prijašnja dva izraelska nastupa onda ne mogu razumiti kako je moguće da je bio tako vokalno katastrofalan.. i glazbeni anonimusi, kao i ja, mogu čuti njegova česta falšanja.. a i da ne govorimo da se mučio i s izgovorom riječi kao što ste se također i svi složili.. no, možda je to stvar treme, nečeg drugog ili je možda stvoren samo za pratećeg vokala..
    3/5.. live verzija je bila loša da zasluži nešto više.. no, Izraelci me ni ove godine u zbiru nisu razočarali pa se nadam da ću se nastaviti natjecati..

  2. Den Vilda — 2. srpnja 2017. u 22:11

    Sasvim predvidiv plasman za Izrael. Pjesma je zaslužila biti u finalu, a s obzirom na Imrijevu jako lošu vokalnu izvedbu i poprilično nemaštovit nastup, sasvim realan i zaslužen plasman. Pjesma ko pjesma, nije loša, a ni posebno dobra, onako laganica za ples.

  3. seky — 1. srpnja 2017. u 11:29

    Jučer dok sam lokao netko je pustio ovu pjesmu i… Stvarno je dobra za pit…
    Well played Imri

  4. Tim Burton — 1. srpnja 2017. u 09:31

    Nastup je bio dobar, čak odličan, osim njegove interpretacije i same pjesme. :'D

  5. Arctic Monkey — 30. lipnja 2017. u 23:44

    Otrcani moderni seljakluk. ?

  6. Ero — 30. lipnja 2017. u 18:56

    Nije mi jasno kako je uspio biti treći u pf, a u finalu je doživio takav flop………
    Ima li netko objašnjenje?

  7. Ro — 30. lipnja 2017. u 18:53

    Nije mi baš najjasnija tolika razlika iz polufinala i finala , u polufinalu 3. , a u finalu 3. odozada , zbilja golema razlika , pjesma je definitivno moj guilty pleasure ove godine , još uvijek je slušam , nastup je bio korektan , vokalno je to odrednje izveo , trebao je manje izigravat nekog sexy lika , mislio je na tome skupit što više bodova , bolje da se glasom pozabavio , sve u svemu od mene ocjena 3.

  8. seky — 30. lipnja 2017. u 18:24

    Bilo je zabavno, ali previše cringey… Bilo je problema sa intonacijom.Sve u svemu,korektno,ali mlako.
    3/5

  9. Sekret — 30. lipnja 2017. u 18:12

    Meni je ovo bilo super jer nastup pršti energijom i podiže te na noge čim čuješ prve taktove pjesme i drago mi je što je I feel alive otvorila finale moja ocjena 5/5

  10. Rita — 30. lipnja 2017. u 18:04

    Onaj LED ekran mi je zanimljiv, ono prštanje vatrometa, vokal, plesna koreografija. Ali to je to, 3/5 od mene. ?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?