DE 2017: Novosti iz Albanije, Ukrajine i Australije – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

DE 2017: Novosti iz Albanije, Ukrajine i Australije

  3 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Današnjim danom još su tri zemlje objavile novosti vezane uz sudjelovanje na Dječjem Eurosongu 2017. Tko ima finalnu verziju pjesme, tko je izabrao predstavnika, a tko objavio popis sudionika nacionalnog izbora, saznajte u sljedećim redovima.


 Albanija

Čak šesnaest sudionika imat će ovogodišnji albanski predizbor za Dječju Euroviziju Junior Fest Albania 2017. Sam predizbor će se održati u Kongresnoj palači glavnoga grada Tirane, 30. rujna, a organizatori obećaju i specijalne goste i bogati program. U sljedećoj tablici možete vidjeti sve sudionike ovogodišnjeg Junior Fest Albania 2017, a zanimljivo je istaknuti da se među njima nalazi i Ana Kodra sa pjesmom Mos ma prekni pemën, koja je, podsjetimo, još 5. lipnja bila objavljena kao predstavnica Albanije na ovogodišnjem Dječjem Eurosongu, a tu je informaciju albanska televizija RTSH vrlo brzo demantirala.

Br. Izvođač Pjesma Glazba Tekst
1 Ajla Buzi DJ Pom Amela Buzi Amela Buzi
2 Alina Jani Yjet Anxhela Llana Armenda Gashi
3 Amela Agastra Dance Up Eriona Rushiti Eriona Rushiti
4 Ana Kodra Mos ma prekni pemën Kristi Popa Jorgo Papingji
5 Argisa Sako Ola Adrian Hila Adrian Hila
6 Auron Ismaili Shkolla e vjetër Florent Boshnjaku Yll Limani
7 Diana Tahiri Një sekret Artan Kastrati Avni Qahili
8 Jana Shala Si një melodi Eriona Rushiti Eriona Rushiti
9 Klaudia & Eliza Thartori Garderoba Altin Goci Altin Goci
10 Kleanca Susaj Melodi Bojken Lako Anxhela Llaha
11 Kristiana Veshaj Profesioni Enis Mullaj Enis Mullaj
12 Sara Bajraktari Flas me ëndrrën Diana Toçe Mimoza Bici
13 Uendi Goga Të japim ty një shpresë Briz Musaraj Ilir Kazaferi
14 Valeria Cara Kohën pas ta kthej Endrit Shani Florian Zyka
15 Vivian Biaggioni Si në përrallë Sokol Marsi Sokol Marsi
16 Vivian Kokeri Historia që nuk flet Vivian Kokeri Vivian Kokeri


 Ukrajina

Predstavnica Ukrajine na Dječjem Eurosongu ove godine Anastasiya Baginska, jučer je završila sa snimanjem završne verzije svoje pjesme Ne zupyniai (Do Not Stop). Iako je prvotna verzija bila u potpunosti na ukrajinskome jeziku, skladateljica Kateryna Komar je odlučila ubaciti i engleski tekst potkraj pjesme “kako bi svi razumjeli poruku pjesme”. Sviđa li Vam se engleski dio, ili vam je draža verzija koja je isključivo na ukrajinskome?


 Australija

Australska televizija ABC objavila je da će ih na Dječjem Eurosongu u Tbilisiju predstavljati trinaestogodišnja Isabella Clarke. Izabrana je putem internog izbora, a pjesma napisana samo za ovu priliku biti će objavljena 8. listopada. Hoće li Isabella ponoviti uspjeh njezine prethodnice Alexe Curtis tek ćemo saznati, a u međuvremenu upoznajte ovogodišnju australsku uzdanicu!

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?