DE 2017: Novosti iz Portugala – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

DE 2017: Novosti iz Portugala

  1 min za čitanje   5 komentara

Nakon deset godina izbivanja, ponukani pobjedom Salvadora Sobrala na “velikom” Eurosongu, Portugal se vraća na onaj “mali”. Svojeg predstavnika Portugalci će birati pomoću predizbora Festival da Canção Júnior, čije će se finale održati 5. listopada. Voditelj Jorge Gabriel otkrio je na svojem šou A Praça i da su već poznata imena pet mališana koji će sudjelovati u nacionalnome finalu a to su (navedeni po redu nastupanja):

1. Filipa Ferreira
2. Mariana Leite
3. Margarida Lima
4. Duarte Valença
5. Mariana Venâncio

Također, sljedeći će tjedan od ponedjeljka do petka u istoj emisiji biti predstavljen svaki kandidat, i to po ovom rasporedu:

1. Filipa Ferreira
2. Mariana Leite
3. Margarida Lima
4. Duarte Valença
5. Mariana Venâncio

Podsjetimo, Portugalu će ovo biti prvi nastup od 2007. godine, i tek treći sveukupno, a najbolji plasman osvojio je 2006. Pedro Madeira sa pjesmom Deixa-me Sentir, osvojivši 14. mjesto sa 22 boda

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Tim Burton — 23. rujna 2017. u 22:04

    Koliko dobar rezultat ohrabri ljude. ? Radujem se povratku nakon deset godina, vjerujem da će biti osvježenje kao ina odrasloj Evroviziji.

  2. Aleks994 — 20. rujna 2017. u 22:10

    Osecam da ce im i ovde namestiti pobedi, u najgorem slucaju top 3.

  3. Ero — 19. rujna 2017. u 19:13

    Ja sam mislio da se Portugal naknadno ubacio. Moja greška. Ali opet, politika EBU-a oko JESC je previse rigorozna – trebaju postati prilagodljiviji.

  4. Croeurofan — 19. rujna 2017. u 18:23

    Pa Portugal je potvrdio nastup prije krajnjeg roka. Ne vidim ništa sporno oko njihovog nastupa.

  5. Ero — 19. rujna 2017. u 17:08

    Ovi iz EBU-a su stvarno neprincipijelni. Par zemalja se bunilo jer su zatvorili rok prijave ranije nego što se očekivalo, a sada odjednom primaju nove zemlje u natjecanje…..#štorećikojuposlukuporati

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?