DE 2017. - ukrajinska pjesma u novom ruhu, predstavljene ciparska i nizozemska pjesma – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

DE 2017. – ukrajinska pjesma u novom ruhu, predstavljene ciparska i nizozemska pjesma

  2 min za čitanje   4 komentara

S približavanjem Dječjeg Eurosonga 2017., sve više televizija otkriva svoje adute za nadolazeće natjecanje. Tko je sve u posljednjih nekoliko dana objavio pjesmu, saznajte u daljnjem tekstu.


 CIPAR

Trinaestogodišnja Nicole Nicolaou odabrana je za predstavnicu Cipra na Dječjem Eurosongu 2017., a pjesmu koju će izvesti, napisao je trostruki ciparski predstavnik Constantinos ChristoforouI Wanna Be A Star predstavljena je jučer, a mnogi su već prokomentirali kako u jednom dijelu pjesma zvuči kao Marija Magdalena, s kojom je Doris Dragović predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 1999. i osvojila četvrto mjesto.


 NIZOZEMSKA

Četveročlani bojbend Fource prije nekoliko tjedana pobijedio je na nizozemskom izboru za Dječji Eurosong 2017., a prije koji dan predstavili su svoju pjesmu za Tbilisi. Producentski duo The Rocketeers, kojeg čine Stat Swaczyna i Joost Griffioen, na dečke je napisao pjesmu Love Me, a kako ona zvuči, možete pogledati u videu ispod.


 PORTUGAL

Nekoliko mjeseci nakon pobjede na velikom Eurosongu, Portugalci su se vratili na mali Eurosong. Portugalska televizija RTP u pomoć je pozvala skladatelja i saksofonista Joãoa Cabritu dok je bio na godišnjem odmoru (tako je rekao sam autor) te ga zamolila da napiše pjesmu za Dječji Eurosong 2017. Rezultat te suradnje bila je pjesma Youtuber, a nakon pobjede na izboru u Tbilisiju će ju izvesti Mariana Venâncio. Službeni video će na YouTubeu osvanuti nešto kasnije.


 UKRAJINA

I na kraju ovog teksta, na redu je došla ukrajinska predstavnica Anastasiya Baginska, koja je objavila novu verziju svoje pjesme za Dječji Eurosong. Pjesma Ne zupyniai izabrana je na ukrajinskom izboru još krajem kolovoza, no dosad se snimala nova verzija pjesme s engleskim tekstom kako bi i ostali shvatili poruku pjesme.

Podsjetimo, Dječji Eurosong će se održati 26. studenog.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava4

  1. Ero — 8. listopada 2017. u 17:39

    Malta ima veliku šansu odnijeti treću pobjedu na JESC. Ja im to želim!

  2. Tristan — 8. listopada 2017. u 10:04

    Objavila je i Australija entry za JESC..

    Cua sam sve, srot teski. Jedino Malta i Italija valjaju, meni. Al ovo je djecje natjecanje pa eto ne znam ko bi moga dobit.

    Za sad mi se cini da Malta ima najvise sanse. Cool kid sa predobrom up tempo pismom. :))))

  3. Lujka s ukusom — 8. listopada 2017. u 07:13

    Ukrajinska pjesma mi se dopada sa ovim revampom i mala ima karaktera 😉

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?