Počele prijave za Monteviziju! – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Počele prijave za Monteviziju!

  1 min za čitanje   2 komentara

Radio televizija Crne Gore raspisala je javni poziv svim autorima za prijavu na nadolazeći nacionalni izbor Monteviziju. Prijave traju 45 dana, a među propisanim pravilima koje možete pronaći na ovome linku, ističe se činjenica da tekst pjesme može biti isključivo na crnogorskom jeziku. Također autori ne moraju biti crnogorski državljani, i smiju prijaviti najviše dvije pjesme na natječaj. Finale Montevizije, u kojem će biti pet odabranih predstavnika, održat će se 17. veljače, a o pobjedniku će isključivo odlučitvati publika.

Podsjetimo, Crnu Goru je ove godine na Eurosongu predstavljao Slavko Kalezić s pjesmom Space s kojom je osvojio 16. mjesto u polufinalu sa 56 osvojenih bodova.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava2

  1. mne2017 — 3. studenoga 2017. u 18:32

    Ovo baš obećava. Super što su tako ozbiljno shvatili izbor, SAMO još da prijavljene pjesme budu dobre i takmičenje lijepo organizovano 🙂

  2. IVANN — 1. studenoga 2017. u 23:08

    WOOOWW koje ugodno iznenađenje 🙂
    Napokon su se opametili s obzirom na činjenicu da iskreno preferiram interni izbor, ali uzimajući u obzir njihove rezultate, ovo je za njih puno bolje. I jako mi se sviđa to da će pjesma bit na crnogorskom jer najbolji njihovi rezultati su upravo oni iz 2014. i 2015.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?