Voditelji i pozornica Eurosonga 2018. poznati u siječnju, ulaznice u prodaji za dva tjedna – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Voditelji i pozornica Eurosonga 2018. poznati u siječnju, ulaznice u prodaji za dva tjedna

  2 min za čitanje   3 komentara

Početkom prošlog tjedna otkriven je vizualni identitet Eurosonga 2018. Školjku s 42 praznine za ispuniti, svaka za jednu zemlju-sudionica narednog natjecanja, osmislio je Nicolau Tudela, inače jedan od najboljih grafičkih dizajnera portugalske televizije RTP, koji je 1998. godine bio zadužen za grafički dizajn EXPO-a u Lisabonu. Prvotna zamisao za logo mu je bila da napravi nešto organičko i kulturno. Također, naveo je još jedan razlog zašto je dizajnirao dodatnih 12 loga, našavši inspiraciju u najvećem broju bodova koju neka pjesma može dobiti – 12.

Tudela će ujedno biti zadužen i za dizajn pozornice Eurosonga 2018., koja će službeno biti predstavljena u siječnju, vjerojatno oko vremena kada bi se trebao održati ždrijeb za polufinala. Kako je sam izjavio, pozornica će većim dijelom biti inspirirana školjkom iz ovogodišnjeg loga, opet naglašavajući povezanost Portugala i mora.

Voditelji

U proteklim godinama smo na različite načine dobivali informacije o voditeljima Eurosonga, bilo preko konferencija za novinare ili samo objavom na službenoj stranici Eurosonga. Iako sada nije poznato kako će RTP objaviti imena voditelja, ono što jest poznato da ćemo njihova imena saznati u siječnju. Kako su naglasili s RTP-a, s obzirom na važnost događaja u zemlji, u obzir će biti uzeti voditelji sa svih televizija u zemlji.

Ulaznice

Tko želi biti dio eurovizijskog slavlja u Lisabonu, morat će rezervirati datum 30. studenog. Tog dana će od 11:00 sati preko Blueticketa u prodaju biti pušten prvi snop ulaznica za finale Eurosonga 2018. i generalne probe za isto. Cijena ulaznica varirat će od 35 do 299 €. Ulaznice za ostatak showova bit će u prodaji od siječnja.

– RTP ponosno objavljuje početak prodaje ulaznice za prvi ikad Eurosong u Portugalu. Imat ćemo tri izvanredna i različita šoua i svatko tko ne uspije dobiti ulaznice sada, moći će dobiti novu priliku uskoro – izjavila je zamjenica izvršnog producenta Eurosonga 2018. Carla Bugalho.

Čak 1700 ulaznica za šest šhowova (glavne generalne probe i live emisije) pripast će klubovima fanova Eurosonga (OGAE), koji će moći raspodijeliti po interesu svakog člana.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava3

  1. Tim Burton — 18. studenoga 2017. u 16:09

    Meni se mnogo dopadaju dosadašnje odluke Portugalaca, i očekivanja mi konstantno rastu. Drago mi je za Makedoniju, ako su uspjeli da se nagode, mada sam pomalo i očekivao i nadao se da budu kažnjeni.

    @blink Uprkos pričama o najjeftinijem takmičenju u posljednjih 10 godina, ispostavilo se da to baš i nije najjtačnije, sam RTP će izdvojiti 12 miliona eura, a sa gradom Lisabonom i Turističkom organizacijom izlazi na oko 23 miliona eura, što je za čak sedam miliona eura više od švedske organizacije 2016.

  2. escmusic — 17. studenoga 2017. u 13:52

    Zanimljivo, baš me zanima kako će izgledati pozornica..

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?