Povratak nakon četiri godine: Jessica Mauboy predstavnica Australije – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Povratak nakon četiri godine: Jessica Mauboy predstavnica Australije

  2 min za čitanje   8 komentara

Rano ujutro po srednjoeuropskom vremenu, australska televizija SBS objavila je ime svoje predstavnice na Eurosongu 2018. u portugalskom Lisabonu. Riječ je o nama već dobro poznatoj pjevačici, koju smo imali prilike slušati u Kopenhagenu 2014., kao dio interval acta posvećen Australiji.

Jessca Mauboy jedna je od najpoznatijih australskih pjevačica, koja je svoju karijeru započela u australskom Idolu, a iza sebe ima pet TOP10 albuma, 158 milijuna streamova na online platformama i preko 37 milijuna pregleda na YouTubeu.

– Eurosong je prekrasan i jedinstven događaj pun sreće. Zajedno okuplja preko 40 različitih zemalja i kultura ispod jednog krova kako bi nas sve ujedinio u glazbi. Pokazuje nam kako moć pjesme može nadživjeti različitosti. Svim srcem pjevat ću za Australiju, ponosna sam što ću službeno predstavljati svoju zemlju i malo nervozna – najviše zbog stresa oko haljine – izjavila je Mauboy.


– Nastup Jessice Mauboy na Eurosongu 2014. u Kopenhagenu otvorio je vrata Australiji da se natječe na Eurosongu – prije velikih trenutaka Guyja (Sebastiana, op. a.), Dami (Im, op. a.) i Isaiaha bila je Jess, koja je dirnula srca eurovizijskih redatelja i pokazala koliko su naši vokalisti talentirani. Otad smo uvijek htjeli dati Jessici priliku na natjecanju, i ove godine poklopile su se zvijezde. Jedva čekamo razviti sjajnu pjesmu i scensku produkciju s Jessicom i njezinim timom, i rekreirati njezin eurovizijski stil kao svemirsku soul divu – izjavio je australski šef delegacije Paul Clarke.

Australiji će ovo biti četvrti službeni nastup, a pjesmu ćemo dobiti najkasnije do sredine ožujka.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava8

  1. Tim Burton — 21. prosinca 2017. u 10:48

    Razočarenje godine. Od tolikog izbora oni se ponavljaju. Čak i ako žele dobar rezultat, imaju daleko boljih i svježijih izvođača u svojoj muzičkoj industriji.

  2. Lujka s ukusom — 12. prosinca 2017. u 10:15

    @blink Sudeći po njihovom videu gdje kaže "Don't stop now, keep going going" mislim da će Australija ostati s nama na ovom natjecanju još jako dugo

  3. Lujka s ukusom — 12. prosinca 2017. u 10:13

    Kraljica pop glazbe, Taylor Swift se trese
    Smiješno mi je što je Australija nju izabrala da ih predstavlja jer na početku godine u veljači Šveđani su bili optuženi kako je Nano kopirao njezinu pjesmu

  4. Tristan — 11. prosinca 2017. u 17:23

    Zadovoljan sam sa izborom, ima zena dobar glas. Ako ce imat pjesmu ko 'Never Be The Same' mogu se nadat dobrom rezultatu

  5. Croeurofan — 11. prosinca 2017. u 17:04

    I nije bas dobro izvela onu pjesmu 2014. ali vidjet cemo. Mozda se popravila

  6. PERO — 11. prosinca 2017. u 14:32

    na drugim portalima se prica kako je ona slab vokal te da ce pjesma biti losa poput sof.Prerano je vec suditi, te je ona po meni super vokal i Sea of flags je super pjesma

  7. PERO — 11. prosinca 2017. u 14:09

    vjerojatno zele pobjedu pa nju salju.
    Dobar izbor Australija

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?