U Oslo s pjesmom "Ik ben verliefd (Sha-la-lie)" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

U Oslo s pjesmom “Ik ben verliefd (Sha-la-lie)”

  1 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Demo verzija pjesme koja će predstavljati Nizozemsku na ovogodišnjem Eurosongu objavljena je u početnoj izvedbi Pierra Kartnera, koji je ujuedno i napisao pjesmu te ju skladao. Pjesma se zove Ik ben verliefd (Ša-la-li) što bi u prijevodu značilo Zaljubljen sam.

U nacionalnom finalu 7. veljače pjesmu će izvesti 6 različitih natjecatelja koje će podučavati brojne nizozemske zvijezde. Pierre Kartner već je jednom napisao pjesmu za Nizozemsku 1973. koja je završila na 14. mjestu od ukupno 17 natjecatelja.

2009., Nizozemce su predstavljali De Topperski koji su osvojili 17. mjesto polufinala pjevajući pjesmu Shine. Nizozemska je posljednji put nastupala u Eurovizijskom finalu 2004.

Ik ben verliefd (Sha-la-lie) (u početnoj izvedbi Pierra Kartnera)

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?