Britanska oluja u Lisabonu: SuRie prredstavnica Ujedinjenog Kraljevstva – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Britanska oluja u Lisabonu: SuRie prredstavnica Ujedinjenog Kraljevstva

  1 min za čitanje   23 komentara

Prije nekoliko minuta završio je britanski izbor za Eurosong Eurovision: You Decide. Britanski žiri i publika, u omjeru 50%-50%, odlučili su da je pobjednica trećeg izdanja britanskog finala netko tko već ima iskustva s Eurosongom, a njezino (umjetničko) ime jest SuRie, koja će u Lisabon otpjevati pjesmu naziva Storm. Jedinu pjesmu koja nije pristigla na natjecanje sa songwriting campa napisali su Nicole Blair, Gil Lewis i Sean Hargreaves.

SuRie nije nepoznata eurovizijskim fanovima. Protekla dva izdanja Eurosonga, kad je vođenje belgijske delegacije bilo u rukama frankofonske televizije RTBF (2015. i 2017.), SuRie je bila prateća pjevačica Loïcu Nottetu Blanche. Pjeva odmalena, a u svojoj biografiji zabilježila je nastup pred britanskim prijestolonasljednikom Charlesom i pjevanje pratećih vokala frontmenu grupe Coldplay Chrisu Martinu.

– Storm je smeš! Dinamična je kombinacije jednog intimnog klavirskog uvoda, kantautorskog starta, te gradnje u himnični pop party pun duše! – izjavila je pjevačica prilikom prezentacije pjesama.

Cjelokupni službeni rezultati nisu objavljeni (osim same pobjednice), a Eurovision: You Decide su vodili Mel GiedroycMåns Zelmerlöw (pobjednik Eurosonga 2015.).

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava23

  1. Arctic Monkey — 8. veljače 2018. u 14:16

    Da, ova pesma me ne privlaci ni na vise slusanja…
    Na stranu to sto se britanci ne trude oko esc-a imam utisak da je doslo do globalnog nedostatka inspiracije u muzici. U poslednje vreme i svetske zvezde muku muce da plasiraju hit ili su ti "hitovi" na ivici skandala, pa sta onda da ocekujemo od jednog Sanrema ili ne daj boze Beovizije.

  2. Kazahstan — 8. veljače 2018. u 09:52

    Ova pjesma definitivno nije za bottom 5 jer zaslužuje daleko bolje. Možda zvuči pomalo staromodno, ali za razliku od amerikanizirane Švicarske i Češke, vraća nam dobri stari EUROvizijski zvuk na scenu. I ulazi u uho na prvo slušanje, što bi se moglo pokazati kao dobitna kombinacija kod televotinga. Držim palčeve za Ujedinjeno Kraljevstvo!

  3. Dino — 8. veljače 2018. u 08:30

    I nije tako losa, ali nije ni za pobedu, zlatna sredina.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?