Eye Cue i "Lost and Found" za Makedoniju – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Eye Cue i “Lost and Found” za Makedoniju

  2 min za čitanje   7 komentara

Nakon što je natječaj za pjesme trajao točno dva tjedna, zaključno s 1. veljače, makedonska televizija MKTV objavila je tko će predstavljati Makedoniju na Eurosongu 2018. U Lisabon otputovat će grupa Eye Cue! 

Tročlana grupa koju čine Bojan Trajkovski (vokal i gitara), Ivo Mitkovski (bubnjevi) i Marija Ivanovska (vokal) u Portugal će ići s pjesmom naziva Lost and Found, za čiju glazbu i tekst je odgovoran Bojan Trajkovski, a za produkciju poznati makedonski producent Darko Dimitrov. Na natječaj, koji je trajao samo dva tjedna, pristigle su čak 382 pjesme, od čega je njih 12 ostalo u užem krugu. Naposlijetku, Lost and Found izabrala je komisija u sastavu Meri Popova (šefica eurovizijske delegacije), Karolina Petkovska (urednica zabavnog programa), Aleksandra Jovanovska (voditeljica i šefica pressa makedonske delegacije), Avni Qaili (urednik u MKTV-ovom kulturnom programu), Branka Kostić Marković (glazbena kritičarka), Andrijana Jovanovska (glazbena reporterska), Marko Mark (voditelj na MKTV-u, inače čitao makedonske glasove na Eurosongu u više navrata) i Antonio Dimitrevski (producent i urednik). Odluka o pjesmi za Eurosong 2018. donesena je jednoglasno.

Prema njihovim riječima, pjesma je modernog zvuka, impresivnog refrena i teksta, odlične i originalne vokalne izvedbe pjevača, koja zasigurno daje mogućnost kvalitetnoj izvedbi na Eurosongu i vrijedne prezentacije makedonske televizije i Makedonije na događanju koje organizira Europska radiotelevizijska unija.


Hoće li biti bolji od Jane Burčeske, saznat ćemo uskoro.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava7

  1. Croeurofan — 13. veljače 2018. u 23:37

    Moglo bi ovo bit dobro. Realno prošle godine su imali pjesmu koja je mogla u top 10 ali pogrešan izbor pjevačice i nastup su ih zeznuli.

  2. Diavolo — 13. veljače 2018. u 22:52

    op, iz vedra neba informacija o Makedoncima… nadam se da će imati odličnu pjesmu kao prošle godine 🙂

  3. Lujka s ukusom — 13. veljače 2018. u 19:36

    Dance Alone je bila naj pjesma prošle godine, meni je i nastup bio odličan. Najviše mi se sviđao onaj filter što su stavili na njezin mikrofon da zvuči ko i audio verzija 🙂 #JusticeForJana

  4. Luxy — 13. veljače 2018. u 19:07

    pa i proslogodisnja pjesma je realno bila odlicna, ali sve su zas*ali nastupom

  5. Arctic Monkey — 13. veljače 2018. u 16:54

    Bas imam neki osecaj da ce ovo biti odlicno… Radujem se i vec sad mi se cini da je miljama daleko od proslogodisnje udavače… ?

  6. Tim Burton — 13. veljače 2018. u 16:17

    Prema opisu, na stranici makedonske televizije, ovo zvuči dobro. Nemam neka pretjerana očekivanja, ali moglo bi da iznenadi.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?