Pobjednik Montevizije 2018. je Vanja Radovanović – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Pobjednik Montevizije 2018. je Vanja Radovanović

  1 min za čitanje   24 komentara

Upravo je završena Montevizija, ovogodišnji izbor za predstavnika Crne Gore na Eurosongu, a najviše glasova publike osvojio je Vanja Radovanović s pjesmom Inje.

U hotelu Hilton prvo su svih petero izvođača izveli svoju pjesmu, a potom je publika u prvom krugu glasovanja u drugi poslala sljedeća tri izvođača:

  1. Katarina Bogićević – Neželjena (2. mjesto u drugom krugu)
  2. Vanja Radovanić – Inje (pobjednik)
  3. Lorena Janković – Dušu mi daj (3. mjesto u drugom krugu)

Pobjednik je odlučen u drugom krugu glasanja.

Predstavnik Crne Gore nastupit će u drugom dijelu drugog polufinala, 10. svibnja.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava24

  1. Naomi — 25. veljače 2018. u 16:42

    meni se pjesma jako svida ….ali mislim da nece dobro proci jer je ipak to Crna Gora…. i ne razumijem vas koji kazu tipicna balkanska balada ….pa sta …. svatko treba predstavljati svoju kulturu ….da je po mom svaka drzava bi trebala pjevati na svom jeziku …. a ne oni svi na engleskom pa isto zvuce jer se to osjeti da to nije njihov jezik ….. mada eto ….to je za mene sve zabava jer mislim da je pobjednik ionako vec dogovoren i da je to namjestaljka sve

  2. Tim Burton — 23. veljače 2018. u 20:07

    Dosadno je jedina riječ za opisati ovo. Nije loše, ali dosadno, a na takmičenju kao što je Evrovizija, to je loše.

  3. Dino — 19. veljače 2018. u 09:08

    Grozno! Daleko od finala. Sramota!

  4. Den Vilda — 18. veljače 2018. u 23:19

    Slažem se Manuella i drugi članovi,
    ova pjesma definitivno ima potencijal. Sve što ću napisati odnosi se na studijsku verziju pjesme, na stranu sad katastrofalna izvedba uživo. Ima prekrasnu orkestraciju i jako lijepu melodiju u refrenu koja baš odražava domaći melos, ali aranžman ove pjesme je izrazito loš. U refrenu pjesma doslovno ima crne rupe gdje zvuči kao da je Vanja prestao pjevati, pa onda opet krene. Sama skladba ne odaje dojam jedne skladne cjeline, fluida, točno se vidi da dijelovi nisu dobro povezani. I sad sami pjevač: veliki je problem što Vanja nema tako širok raspon glasa koji ova pjesma zahtjeva i to će biti veliki problem kod izvedbe uživo. Ugl., uz temeljit rearanžman i Vanjino uvježbavanje glasa ovo može biti jedna vrlo lijepa balada koja apsolutno zaslužuje finale. Ako ovako ostane, bit će vjerojatno zadnji u polufinalu.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?