Alexeev ipak pjeva "Forever" u Lisabonu; Poslušajte finaliste "1 in 360"; Waylon objavio datume pjesama – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Alexeev ipak pjeva “Forever” u Lisabonu; Poslušajte finaliste “1 in 360”; Waylon objavio datume pjesama

  2 min za čitanje   11 komentara

 Bjelorusija

Unatoč činjenici da je pjesma Forever u svojem originalnom izdanju već bila izvođena prije 1. rujna, EBU je (ponovno) odlučio sam sebi skočiti u usta i dozvoliti Ukrajincu Alexeevu da izvede ovu pjesmu u originalnom izdanju na Eurosongu u Lisabonu. Tako je palo u vodu i obećanje bjeloruske televizije BTRC da će Alexeev, ukoliko pobjedi, biti primoran promijeniti svoju pjesmu, a izuzimanje iz natjecanja Sofiye Lapine se pokazuje kao potpuno uzaludan potez. Ovim tempom očigledno je samo pitanje vremena kada će Ermal Meta Fabrizio Moro dobiti zeleno svijetlo za izvođenje pjesme Non avete fatto niente u Lisabonu jer, kao što smo već i spominjali, ta se pjesma našla u sličnom skandalu kao i bjeloruska odabranica.


 San Marino

U nešto vedrijem tonu, San Marino je na svojoj službenoj stranici nacionalnog izbora 1in360 postavio pjesme finalista s kojima će oni pokušati doći do pobijede u velikom finalu ovog šoua 3. ožujka, a to su:

anketa 840

Tko će predstavljati San Marino na Eurosongu 2018?

Ukupno glasova: 150

  • Emma - Diamonds  [46 / 31%]
  • Sara de Blue - Out of the twilight [37 / 25%]
  • Irol (feat. Sebastian Schmidt) - Sorry [11 / 7%]
  • Camilla - Yo no soy tu chica [11 / 7%]
  • Jessika (feat. Jenifer Brening) - Who we are [9 / 6%]
  • Judah - Stay [9 / 6%]
  • Tinashe - Free yourself [8 / 5%]
  • Jenifer Brening - Until the morning light [5 / 3%]
  • Giovanni Montalbano - Per quello que mi dai [5 / 3%]
  • Sebastian Schmidt - Stay [5 / 3%]
  • Franklin - Stay [4 / 3%]

 Nizozemska

Nakon duge šutnje, nizozemski predstavnik na Eurosongu 2018. Waylon napokon je objavio datume i imena pjesama između kojih će se birati njegova pjesma predstavnica za Lisabon. Također, Waylon je rekao da će Hanne Pannecoucke, koji je režirao nizozemske nastupe za Calm After The Storm (2014.) i Slow Down (2016.), te prošle godine za Do It For Your Lover, režirati i njegov nastup ove godine.

View post on imgur.com

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava11

  1. Dino — 26. veljače 2018. u 09:06

    San Marino: Diamonds!
    The Netherlands: Ako budu sve pesme kao ova onda su sigurno u finalu!
    Belarus: Ova pesma mi se bas dopada!

  2. Bulbasaur — 24. veljače 2018. u 18:12

    Alekseev je vjerojatno pobijedio zbog specijalnih efekata, no svi znamo da na Eurosongu neće biti led ekrana, pa mu to neće baš pomoći

  3. Tim Burton — 24. veljače 2018. u 15:19

    Ma kakvo mijenjanje pjesama, saberite se. €€€€€

  4. imperator — 24. veljače 2018. u 10:48

    Kršenje pravila već postaje sastavni dio cijenjenog EBU-a.. ne bih se začudio da i ondje postoje one u našim uvjetima vrlo popularne "pare ispod stola"..
    ove godine Bjelorusija za mene ima čistu NULU.. ipak, jedinicu treba i zaslužiti

  5. Lujka s ukusom — 24. veljače 2018. u 07:56

    Ovaj Waylon antipatičan do bola
    Užas
    Za San Marino držim fige Emmi i Sari. Sviđali su mi se akustične verzije njihovih pjesama ali studio verzije su ih stvarno oživile 😀

  6. Kazahstan — 23. veljače 2018. u 23:08

    Ah, što reći, nisu mogli bjelorusku pjesmu diskvalificirati, a Italiji istovremeno progledati kroz prste.

  7. Diavolo — 23. veljače 2018. u 22:43

    @aceton … i ja ako maknem iz glave da krši pravila, imamo isti pogled na pjesmu i nastup … ionako bi dobio malo poena od mene

  8. ace — 23. veljače 2018. u 22:31

    Mogao ju je objaviti i 3 godine prije ali ovo izvodjenje je blago rečeno očajno i ta svjetla i odjelo koje nema veze ni sa čime, ne znam stvarno. Jedva sam do pola pjesme izdržao.

  9. Croeurofan — 23. veljače 2018. u 22:23

    Da smo mi to napravili (a pod mi mislim općenito na cijelu regiju), dobili bi izvanrednu diskvalifikaciju. A natjecatelji s Bjeloruskog izbora su se fino pokazali kad su prijetili odustajanjem, a na kraju Sofia jedina imala hrabrosti (da ne kažem nešto drugo). Ali opet nisu oni krivi nego svi ostali u cijeloj priči.
    Što se tiče San Marina-svakako nek idu ili Sara ili Emma.

  10. Diavolo — 23. veljače 2018. u 22:05

    mah.. ovo pravilo o objavljivanju do 9. mjeseca gubi svakim danom svoju smisao… neki su povlašteni (oni koji imaju para), dok drugi šute i ne reagiraju… da se nekolicina drugih delegacija (barem 15ak) udruže i bojkotiraju ESC (kao Sofiya Lapina) … vidili bi da li bi pjevao Forever u Lisabonu… no naravno, to je samo moja mašta …ovo ćemo sad, čini mi se, sve češće gledati

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?