"Hvala, da!" - Lea Sirk predstavlja Sloveniju – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

“Hvala, da!” – Lea Sirk predstavlja Sloveniju

  1 min za čitanje   28 komentara

Prije nekoliko trenutaka završio je slovenski izbor Ema 2018., a konačnu pobjedu odnijela je Lea Sirk s pjesmom Hvala, ne!. Drugo mjesto (opet) je pripalo duu BQL, dok je treće mjesto pripalo Nuški Drašček.

Cijeli show vodili su komičar Vid Valič i pjevačica Raiven, a njih je iz sobe za izvođače pratila hrvatska komičarka i kolumnistica Andrea Andrassy. Interesantno, dogodio se sličan scenarij kao i protekle godine, a to je da je pobijedio favorit žirija (jedini žiri koji Lei nije dao 12 bodova jest međunarodni žiri, koji je te bodove dao Ini Shai), a favorit publike ponovno su bila braća Piletič (BQL). Koliki će biti gnjev slovenskih fanova sada, još nije poznato.

Konačni rezultati

žiri televoting ukupno
Hvala, ne! 68 48 116
Promise 34 72 106
Ne zapusti me zdaj 28 60 88
Zdaj sem tu 38 36 74
Ukraden cvet 30 24 54
Glow 26 12 38
Vesna 18 18
Blizu 10 10

U anketi portala Eurosong.hr novopečena slovenska predstavnica osvojila je drugo mjesto, a u projektu Vaše najdraže pjesme – Ema 2018. imala je najveću prosječnu ocjenu od strane čitatelja.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava28

  1. dino_esc_fan — 27. veljače 2018. u 18:55

    uredu, nakon nekoliko slusanja pjesma mi se BAS pocela svidati

  2. Dino — 26. veljače 2018. u 09:10

    Nista posebno ova slovenacka pesma.

  3. Den Vilda — 26. veljače 2018. u 00:26

    Mislim da Slovenci jednostavno imaju problem sa pisanjem i slanjem konkurentnih pjesama na eurosong. Ne mogu reći da je "Hvala ne" loša pjesma, ali fali joj ono nešto prepoznatljivo i upečatljivo što će natjerati nekog da glasa za nju. Čak je i taj amerikanizirani stil u pjesmi, kojeg osobno ne volim, dobro odrađen, ali kažem opet fali ono nešto što bi me potaknulo da glasam za Leu.

  4. damiro — 25. veljače 2018. u 19:36

    Meni je ovo vrlo lose, bojim se da opet nista od finala.Dogodilo se ono čega sam se i pribojavao, repriza prosle godine, ziri ocito u dogovoru za jedno, publika za drugo.
    Najbolja pjesma opet druga za par bodova, ali dobro.

  5. imperator — 25. veljače 2018. u 12:23

    Slično kao i Latvijci.. više sreće dogodine
    u užasno teškom su polufinalu, a i u dijelu su ždrijeba gdje bi vrlo lako mogli nastupati prije ili poslije Mađara..
    stoga, hoće li itko zapamtiti Leu??

  6. Bulbasaur — 25. veljače 2018. u 12:21

    Zasto ne pise u naslovu hvala, ne?

  7. Tim Burton — 25. veljače 2018. u 10:49

    Solidna pjesmičica iz Slovenije, mada mi je interesantniji bio BQL. A najinteresantnije što se slovenački žiri opet igra Bjelorusije.

  8. marelko — 25. veljače 2018. u 09:59

    pjesma je realno loša,ali neobična. u svakom slučaju bolje ovo, nego neka dosadna balada ko što su poslali prošle godine.. šteta što je kladionice stavljaju na zadnje mjesto, da je to Švedska poslala bila bi u top 10 na kladionici… ako malo još poboljša nastup možda i izbori finale.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?