Predstavljena "Sheni gulitsvis" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Predstavljena “Sheni gulitsvis”

  1 min za čitanje   28 komentara

Pripremila: Andrea Guša

Konačno su poznate i predstavljene sve pjesme ovogodišnjeg Eurosong nattjecanja u Lisabonu! Nešto ranije od očekivanog objavljena je pjesma Sheni gulistvis koju će pod nazivom For You u Portugalu, predstavljajući Gruziju, izvesti grupa Iriao.

Pjesma

Vijest da će jazz-etno folk grupa Iriao predstavljati Gruziju izišla je u javnost točno na Novu godinu. S druge strane veoma je malo informacija bilo poznato o pjesmi s kojom su namjeravali ići u Lisabon. Uskoro je potvrđeno da će pjesma nositi naziv Sheni gulistvis te da će biti izvođena na njihovu materinjem gruzijskom jeziku. Na kraju, zbog lakšeg izgovora, naziv pjesme je promijenjen u For You.

 Grupa se inače sastoji od sedam članova, ali će zbog Eurosong pravila po kojima na pozornici smije biti maksimalno šest osoba, jedan od njih morati „izvisiti“.

Gruzija će nastupati u drugoj polovici druge polufinalne večeri, gdje će se pokušati vratiti  među finaliste i u velikoj završnici ostvariti što bolji plasman.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava28

  1. Bulbasaur — 15. ožujka 2018. u 20:10

    @danilo98 To valjda samo za Gruziju pošto ih je 7, pa će jedan biti kao hologram

  2. ESCCRO — 14. ožujka 2018. u 22:48

    @wannabe ajmo ljudi svi u grupu na fejsu HRVATSKI EUROVIZIJSKI KLUB! BTW. PJESMA IM JE K-A-T-A-S-T-R-O-F-A. — trying to be Klapa s Mora ❤️

  3. Lujka s ukusom — 14. ožujka 2018. u 20:51

    To s hologramima nikad nisam čuo da će biti, odakle ti to?

  4. Daniloooo — 14. ožujka 2018. u 19:38

    upravo sam citao interview sa frankom, da ce sama biti na sceni, sjetio sam se da je receno da ce biti hologrami umjesto LED zida u lisaboni, pa mozda budu plesaci kao hologrami, tako ih moze biti vise nego 6ero na sceni, kao na videu

  5. Lujka s ukusom — 14. ožujka 2018. u 18:51

    Izrael 39. na trendovima kod nas XD

  6. Edo — 14. ožujka 2018. u 05:23

    Bice pravi uzitak gledati ESC ove godine! Tako puno razlicitih pjesama, jezika, nastupa, energija… bravo!
    Ima desetak ravnopravnih kandidata za pobjedu, tako da, zivjela Evrovizija! viva la musica!

  7. Diavolo — 14. ožujka 2018. u 00:02

    prosječno*

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?