Rasprodano veliko finale Eurosonga 2018. – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Rasprodano veliko finale Eurosonga 2018.

  1 min za čitanje   7 komentara

Nakon što je danas započeo četvrti, ujedno i posljednji val prodaje ulaznica za polufinalne večeri i veliko finale Eurosonga, organizacijski odbor Eurosonga 2018. je objavio da su ulaznice za finalnu večer rasprodane u rekordnom roku. O interesu za praćenje finala prvog portugalskog Eurosonga dovoljno govori činjenica da su ulaznice razgrabljene u samo 15 minuta nakon što su postale dostupne za kupovinu.

Portugalce, čini se, trese prava eurovizijska groznica tako da se nešto ulaznica može naći još samo za prisustvovanje generalnim probama koje će uživo pratiti žiriji, dok ih niti za polufinale u slobodnoj prodaji za portugalske i stanovnike drugih država više nema.

Podsjetimo, kao i uvijek, EBU je zbog velikog interesa, prodaju ulaznica organizirao kroz tzv. “valove prodaje”. U ukupno četiri vala, preko internetske i prodaje u službenim prodavnicama organizatora Eurosonga, mogle su se kupiti ulaznice za ukupno devet događaja, a svakako najtraženije su bile one za finale i polufinala ovogodišnjeg natjecanja.

 

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava7

  1. KličkoVitalij — 7. travnja 2018. u 19:25

    @escfan

    Jel možeš ti jednom komentirati nešto u vezi s temom ili svaki put baš moraš izigravati nekog moderatora i spammati ljudima stranicu?

  2. Croeurofan — 6. travnja 2018. u 12:16

    @escfan Hvala na odgovoru. Jedva čekam da počne.

  3. dobric — 6. travnja 2018. u 11:16

    @bulbasaur
    Ne postoji.

  4. Bulbasaur — 6. travnja 2018. u 08:14

    Da li postoji prodaja u realnom vremenu za Eurosong? (da dođeš u Portugal i tamo kupiš ulaznice)

  5. SwedenEurovisionFan — 6. travnja 2018. u 03:29

    @croeurofan Uvijek nakon projekta "Luna i Bojan predstavljaju izvođače Eurosonga". S obzirom da su još ostala 3 dijela predstavljanja, jer je jučer objavljen 11. od 14. dijelova, rekao bih vrlo brzo 😀

  6. Croeurofan — 6. travnja 2018. u 03:06

    Jedno pitanje. Zna li netko kada kreće razmišljamo naglas?

  7. SwedenEurovisionFan — 5. travnja 2018. u 23:03

    Redakcijo, hoće li biti članak sa svim nastupima pjevača s London Eurovision Party? 🙂

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?