Amsterdam: Eurovizijski koncert proslavio deseti rođendan – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Amsterdam: Eurovizijski koncert proslavio deseti rođendan

  2 min za čitanje   3 komentara

Nakon Moskve, Rige, Londona i Tel Aviva, pred-eurovizijska karavana stigla je na svoju posljednju stanicu – Amsterdam. Nizozemska prijestolnica ugostila je predstavnike iz 31 zemlje sudionice ovogodišnjeg Eurosonga na popularnoj priredbi “Eurovision In Concert” koja je ove godine imala i slavljenički ton s obzirom da je eurovizijski koncert slavio svoj deseti rođendan.

Osim što je posljednji pred-eurovizijski događaj uoči puta na Eurosong, ovaj koncert je i najveće i najpopularnije okupljanje eurovizijskih izvođača, a tome, osim tisuća posjetitelja, svjedoči i rastući interes novinara koji su i ove godine pohrlili u Amsterdam kako bi izvijestili s ove manifestacije.

Stjin Smulders / EBU

Kao i ranijih godine, i ove je u petak održan koncert poznatih eurovizijskih lica poput Nathana Trenta, Poli Genove, Sandre Kim i drugih, dok su sinoć na pozornicu izišli izvođači s Eurosonga 2018. čije nastupe možete pogledati u videima naših dragih kolega sa internet stranice ESCKAZ.

  Moldova

 Austrija

 Makedonija

 San Marino

 Češka

 Malta

 Albanija

 Latvija

 Danska

 Ujedinjeno Kraljevstvo

 Irska

 Litva

 Mađarska

 Ukrajina

 Francuska

 Švedska

 Bjelorusija

 Island

 Švicarska

 Bugarska

 Slovenija

 Španjolska

 Srbija

 Armenija

 Poljska

 Belgija

 Crna Gora

 Australija

 Njemačka

 Izrael

 Finska

 Nizozemska

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava3

  1. imperator — 15. travnja 2018. u 20:18

    Me- lo – vin.. Melovin je totalno rasturio!! Pobijedio je čak i Australku Jessicu koja je do sada bez pogrešaka određivala svoje predeurovizijske nastupe..
    A i konačno su se moji Mađari pojavili na nekom esc koncertu.. kao što sam i predvidio, rasturili su.. 😉 kao i inače, kad su live.. samo, bilo bi dobro da Ors (vokal) nije sišao s pozornice.. zadnju minutu kad je bio tik uz publiku se nije ne vidio…
    Makedonci su bili bolji nego u Izraelu, jednako kao i Španjolci.. Austrijanac drži svoj visoki ranking, dok me je Rasmussen malčice i razočarao.. jedva se i čuo.. možda je i do publike (nije ko Londonska, no nije ni daleko), ali nije dobro da viking ima tako slab glas..

  2. Manuella — 15. travnja 2018. u 15:32

    Slovenija, Švicarska i Finska su bile odlicne.

  3. Daniloooo — 15. travnja 2018. u 15:25

    po meni, najbolji su bili (po izvedbi / ne po pjesmi)
    austrija, albanija, ukraina, izrael, australija i da.. spanjolska i ako uopce nisam fan pjesme

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?