SuRie prijateljskom gestom oduševila eurovizijski svijet – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

SuRie prijateljskom gestom oduševila eurovizijski svijet

  2 min za čitanje   7 komentara

Da je Eurosong puno više od samo glazbenog natjecanja još jedanput je pokazano tijekom sinoć održanog eurovizijskog koncerta u Amsterdamu. Naime, najavljeni nastup francuskih predstavnika, dua Madame Monsieur došao je pod znak pitanja nakon što se Émilie Satt koja uz Jean-Karl Lucasa čini ovaj duo, iznenada razboljela, te nije mogla doputovati u Amsterdam.

No, da publika na koncertu ipak čuje pjesmu Mercy pobrinula se ovogodišnja predstavnica Ujedinjenog Kraljevstva – SuRie koja se pridružila Jean-Karlu na pozornici i zaradila ovacije publike.

 

– “Kao što vidite, večeras sam sam. Emilie je malo bolesna i ostala je u Parizu. No, šalje vam puno pozdrava i ljubavi. Pronašao sam novu madame samo za večeras”, rekao je Jean-Karl na početku nastupa.

SuRie je izvela engleksu verziju pjesme Mercy koja slovi za jednog od favorita ovogodišnjeg natjecanja, a na kraju nastupa je voditelju otkrila kako je prvi put pjesmu otpjevala dan uoči koncerta, te da joj je bila čast izvesti ovakvo prelijepu pjesmu.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava7

  1. Vix — 16. travnja 2018. u 12:02

    @vitalijklichko Kličko ,Kličko, kao što ti i samo ime govori- bombadiraš sve i svakog, svaku riječ. Nemoj jesti go*na. Svakom svojom rečenicom upadaš u još veće rupe. Jel ti čitaš svoje rečenice? Kontaminirao si i ti članak svojom pojavom, Nisi ni ti trebao ovaj divni članak posr*ti svojim komentarom. Možda informacija nije bitna o Conchiti,ali je svakako zanimljiva-a to sigurno Eurosong.hr-u odgovara jer upravo zbog takvih vjernih članova koji iznose zanimljivosti, ovaj portal se i čita. Tako da-ili odi nađi neku zanimljivost vezanu za Eursosong svijet i podjeli je s nama-ili samo šuti-kao što je Ivana Brkić pjevala 90-ih.Svevlada su urednici blokirali, pazi da i tebe ne blokiraju jer osim loše pojave i glupih komentara, ne pokazuješ ikakvo značenje za ovaj portal. Cmok. Ljubim ruke.

  2. Piceza — 16. travnja 2018. u 10:55

    Najslađa ucesnica Eurosonga ove godine.
    Glas, karizma, pozitivna energija – SuRie.
    Uprkos tome sto njena pjesma nije pobjednicki materijal, nadam se da ce dobiti Top15 plasnan jer ima puno gorih pjesama od njene.

  3. Lujka s ukusom — 16. travnja 2018. u 10:28

    l ajd malo da ipak barem jedan komentar bude o ovoj temi koja je objavljena, ja iskreno mislim da je SuRie predivno izvela ovu pjesmu, da čak se usudim i reći da mi je ovo bolje nego od Mdame Monsieur (no shade)

  4. Lujka s ukusom — 16. travnja 2018. u 10:23

    Cijela demo verzija ciparske pjesme sa vokalima Helene Paparizou
    (link obrisan zbog autorskih prava)

  5. ben005 — 16. travnja 2018. u 02:12

    @pabloncrnich Naravno da HIV i AIDS nisu isto. I kod Conchite je prema njezinim riječima nije nikako riječ o AIDS-u već o HIV-u kako sam i napisao u prethodnoj rečenici. Ne znam čemu tolika ljutnja oko mog komentara, kao da nitko nikad nije skrenuo s teme. Osim toga, tko zna kad će i ako biti objavljeno o ovome ovdje. Mislio sam da bi nekog moglo zanimati.

    Što se tiče Surie baš lijepo što je uskočila i otpjevala pjesmu s Jean-Karlom.

  6. KličkoVitalij — 15. travnja 2018. u 23:25

    @ben005

    Jel postoji neki konkretan razlog zašto si sad kontaminirao ovaj predivni tekst ovom malicioznom i u krajnjem slučaju nebitnom informacijom sa nekakvog instagram profila koji nema nikakve veze sa ustinu prekrasnom informacijom o ovoj divnoj i lijepoj stvari.

    To što je netko HIV pozitivan njegova je osobna stvar i ne treba da bude predmetom nikakvih medijskih piskaranja. Pogotovo ne na ovoj stranici. Nadam se da će ju novinari izignorirati kao i tebe uostalom.

    Ljubim ruke.

  7. ben005 — 15. travnja 2018. u 23:17

    Conchita Wurst danas je na svom Instagramu objavila kako je HIV pozitivna i kako je bivši dečko ucjenjuje da će s tom informacijom izaći u javnost pa sama to želi priopćiti fanovima. Njezini prijatelji i obitelj za AIDS znaju od samog početka.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?