AWS oduševljen Eurosongom – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

AWS oduševljen Eurosongom

  2 min za čitanje   3 komentara

Iako su ove godine mađarski predstavnici osvojili tek 21. mjesto u velikom finalu ostvarivši ukupna 93 boda, frontman AWS-a Siklósi Örs u razgorovru za mađarski portal FMC kazao je kako su on i članovi benda izuzetno oduševljeni Eurosongom. Iznenađeni su odazivom publike te njihovom izrazito pozitivnom reakcijom na njihov nastup i pjesmu. Rekao je da su zbilja osjetili da ih publika voli te da je to posljedica njihovog srčanog pristupa izvedbi pjesme Vislát Nyár.

Siklósi nadodaje sljedeće: “Nikad prije u svome životu nisam uživo pratio Natjecanje za pjesmu Eurovizije, no to je zbilja pozitivna stvar koja spaja i povezuje ljude. Izvođači, publika, organizatori – svi su bili izrazito otvoreni i srdačni.” No, kaže kako su i on i njegovi kolege iz benda itekako osjećali pritisak na svojim leđima te kako je bilo zbilja teško i naporno odraditi sve te obaveze prije samog natjecanja. Ali, sve se to ipak na kraju isplatilo jer je ovo iskustvo bilo vrijedno toga. Svoj relativno nizak plasman komentira ovako: “Drago mi je što je završilo tako kako je završilo. Barem sam uspio izbjeći centar eurovizijske pažnje s ovim plasmanom. Pa, tko bi davao sve tolike intervjue!”

Na svojem YouTube kanalu, objavili su mashup svoje pjesme te pjesme pobjednice ovogodišnjeg Eurosonga – Nettin Toy. Remiks nosi simbolično ime Viszlát Toy te je u tri dana skupio više od 40000 pregleda. Kako to zvuči, možete poslušati ovdje:

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava3

  1. dino_esc_fan — 13. lipnja 2018. u 20:30

    Sjeverna makedonija… wow

  2. Lujka s ukusom — 13. lipnja 2018. u 12:47

    Makedonija promijenila ime oof

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?