S druge strane ekrana: San Marino – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: San Marino

  3 min za čitanje   9 komentara


SAN MARINO

Plasman: 17 mjesto u polufinalu (28 bodova)


Andrea: Nastup je meni izgledao kao parodija. Čini mi se da su na to i ciljali. Roboti koji drže natpise „Size doesn’t matter“ i slično zaista nitko neće shvatiti previše ozbiljno, a time ni samu pjesmu. Svakako zabavno, ali pomalo i tužno. Zašto tužno? Pa općenito ne volim kada se zemlja stigmatizira na niti jedan način, a svi smo svjesni toga kakav status San Marino uživa na Eurosongu. Umjesto da svima dokažu suprotno, oni zapravo potvrđuju iz godine u godinu ta stereotipna mišljenja. Šteta.

Ukupni dojam:neutralko

Bartol: Zapravo sam jako ljut i ogorčen na San Marino jer drugu godinu zaredom rade karikaturu od svojeg nastupa, a ove su godine čak i imali relativno solidnu pjesmu. Šteta, jer je ova država stvarno imala potencijala, i još ga uvijek ima ali eto, falševi, loši kadrovi i sveopći nemar za nastup su izgleda postali trademark ove države. Čak je i onaj nastup prošle godine imao nekakvu energiju dok sam ovdje osjetio da samo žele odraditi nastup i otići doma. Ako se ne trgnu i ne potrude iduće godine, draže bi mi bilo da odustanu.

Ukupni dojam:ljutko

Bojan: Šta reći, a ne zaplakati. Ovdje mi je nekako sve bilo pogrešno od pjesme, preko koncepcije nastupa s robotima, interpretacije pa do njihovog stajlinga. Šta li su to navukli Jenifer aman? Više sreće drugi put.

Ukupni dojam:ljutko

Faruk: Nadam se da su nakon ovog ovi jadni roboti smješteni u neku sigurnu robotsku kuću gdje će proživjeti ono što im je ostalo od života poslije ove traume. Sve u svemu, jako amaterski. Od njene vokalne izvedbe, facijalnih ekspresija, plesačica… Želim i njima da jednog dana budu konkurentni na Eurosongu, al’ s ovakvim pristupom – sumnjam.

Ukupni dojam:ljutko

Luna: Čula sam neke ljude pod povećom koncentracijom promila na svadbama koji su bili točniji u intonaciji. A bome i u osmišljavanju scenskih nastupa.

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Joj, San Marino. Joj, San Marino. Joj, San Marino. Zaustavit ću se na tome.

Ukupni dojam:ljutko

Tomislav: Imam dojam da su ovi roboti trebali biti senzacija i nešto novo na pozornici, a zapravo je ispalo jako smješno i beznačajno. Vokale da niti ne spominjem, falševa kao u priči.

Ukupni dojam:neutralko


Zanimljivosti:

  • I žiri i televoting smjestili su San Marino na šesnaesto mjesto sa četrnaest bodova.
  • Sasvim očekivano, dvanaest bodova publike dobili su s Malte – podsjetimo Jessica je rodom iz te otočne države
  • Uz Francusku, San Marino je jedina država čijih je dvanaest bodova  i žiria i publike otišlo pobjednici Netti Barzilai

anketa 955

Ocijenite nastup San Marina

Ukupno glasova: 71

  • Ne sviđa mi se (2) [29 / 41%]
  • Užasan je (1) [23 / 32%]
  • OK je (3) [8 / 11%]
  • Jako mi se sviđa (5) [8 / 11%]
  • Dobar je (4) [3 / 4%]

Sutra: Danska

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava9

  1. Croeurofan — 19. lipnja 2018. u 17:39

    Pjesma jeftina da jeftinija ne može biti, vokali katastrofalni (glas joj puca, teško za slušat). Scenski nastup-obična sprdnja. Tako im i treba kad su imali odličnu pjesmu u njihovom izboru, i u užasnom polufinalu bi čak i uspjeli dogurat do finala. Ocjena:1/5

  2. Bulbasaur — 18. lipnja 2018. u 22:09

    I opet se nikome ne sviđa samo zbog države…

  3. Diavolo — 17. lipnja 2018. u 19:35

    pjesma je šrot… veliku veeeliku grešku su napravili što nisu poslali Saru de Blue …

  4. SwedenEurovisionFan — 17. lipnja 2018. u 11:20

    Drago mi je što ipak vidim i pozitivne komentare na ovu pjesmu, što znači da nisam jedini 😀 Nastup ih je trebao pogurati u finale i baš mi ih je žao te se nadam da će nagodinu konačno proći u finale 🙂

  5. Sekret — 17. lipnja 2018. u 00:23

    Kada pogledam što su slali unazad 3 godine ovo je još najbolje.Vokalno je moglo bolje,scenski mi je bilo ok.Roboti su mi bili odlični ?
    Ocjena 3

  6. Rafael — 16. lipnja 2018. u 23:18

    Pjesma mi se generalno ne sviđa, nastup mi je u isto vrijeme i komičan i tragičan, sve u svemu nepravedno je da su bolje plasirani od Gruzije, Gruzijci su barem bili vokalno savršeni za razliku od ove dvije djevojke. 1/5

  7. Lujka s ukusom — 16. lipnja 2018. u 22:29

    UNDERRATED

  8. escmusic — 16. lipnja 2018. u 18:31

    Pjesma je ok, nastup je ok. Jako sam uživao gledajući nastup! Sve mi se na ovom nastupu sviđa, jednostavno ovo je nastup koji je trebao proći dalje! Moram reći da je ove godine San Marino bolji nego prethodnih godina. Nadam se da nastavljaju s "nacionalnim izborom" i želim im puno sreće sljedeće godine, i neka konačno oni opet uđu u finale Eurosonga!

    Ocjena: 4

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?