S druge strane ekrana: Latvija – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Latvija

  3 min za čitanje   5 komentara


LATVIJA

Plasman: 12. mjesto u polufinalu (106 bodova)


Andrea: Nastup nije bio loš. Laura je bila veoma senzualna i njen performans je odisao seksipilom. Usudila bih se reći da je odradila bolji posao nego naša Franka. Rad kamere kod nje je svakako bio mnogo bolji, ali možda joj je ipak falilo dinamike u pokretima i kretanja po pozornici općenito.

Ukupni dojam:neutralko

Bartol: Vokalno nesigurna, ali s nastupom koji sam očekivao i koji mi se očekivano svidio. Na granici mi je između neutralka i smješka, ali zbog kadrova na 2:53, ipak je smješko 😀

Ukupni dojam:smjesko

Bojan: Ova žena je hodajući seksipil. Tko je pratio Lunin, Bartolov i moj lajv ovog polufinala, mogao je da čuje moj komentar kako bih želeo da sam Laurin stalak za mikrofon i dalje je želja tu. Na stranu ovo, Laura je zaista pružila jedan korektan nastup shodno pjesmi. Da se mene pitalo, ovo bi bilo u finalu.

Ukupni dojam:smjesko

Faruk: Laura je pokušala minimalističkim pristupom, čistom emocijom i s puno sekspilila osvojiti publiku naviklu na spektakl, ali to jednostavno nije bilo dovoljno. Ovaj nastup se može bez imalo srama prenijeti na koncert npr. Beyonce i ona ga se ne bi posramila niti jedne sekunde. Laura je bila predivna u svakom smislu u kojem može biti i zato je, po meni, neoprostivo što ju nismo mogli gledati i u finalu.

Ukupni dojam:smjesko

Luna: Znam da ću se naći pod Farukovim povećalom, ali jako me počelo boliti uho nakon 2:00 kad se više nije ni ustručavala otići u sasvim drugi tonalitet. E sad, je li bio problem ear monitoring ili nešto drugo, ne znam, ali znam da mi cjelokupni dojam o pjesmi ostao na „meh“.

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Po završetku Laurinog nastupa, sjećam se da sam ga sa bratom komentirala sa – lijepo. Gledajući opet, dojam mi je ostao isti. Latvija je svoju pjesmu i scenu prikladno obojila crvenom bojom i jednim klasičnim nastupom u kojem je cijeli fokus bio na pjevačici i tako stvorila željeni ugođaj. Razlozi neprolaska u finale ipak leže u samoj pjesmi koja nije svačija „šalica čaja“.

Ukupni dojam:smjesko

Tomislav: Što je Belgija bila u prvom polufinalu, to je bila Latvija u drugom. Ne znam zašto, ali me ovaj latvijski nastup podsjetio na njihov nastup iz 2015. godine.

Ukupni dojam:neutralko


Zanimljivosti:

  • Laura je dobila samo 14 bodova od publike, koja ju je smjestila na petnaesto mjesto, dok ju je žiri sa 92 boda smjestio na šesto mjesto drugog polufinala
  • Ovo je drugi puta zaredom i sveukupno deveti puta da se Latvija nije uspjela plasirati u finale Eurosonga
  • Prisjetite se našeg intervjua s Laurom Rizzotto!

anketa 970

Ocijenite nastup Latvije

Ukupno glasova: 72

  • Dobar je (4) [25 / 35%]
  • OK je (3) [24 / 33%]
  • Jako mi se sviđa (5) [12 / 17%]
  • Ne sviđa mi se (2) [9 / 13%]
  • Užasna je (1) [2 / 3%]

Sutra: Španjolska

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Croeurofan — 4. srpnja 2018. u 02:27

    Meni je ova pjesma dobra, a nastupu mislim da je nešto falilo… A i trema je utjecala na njezine vokale jer joj ovo nije bila najbolja vokalna izvedba. Ipak mislim da je finale zaslužila finale nego neki…(khm Moldova)

  2. escmusic — 2. srpnja 2018. u 10:31

    Pjesma slična kao Frankina, samo što je Latvia imala puno bolji nastup. Kadriranje je bilo savršeno. Ali sve ukupno kada gledam, trudila se raditi te "seksi" pokrete, ali nekako joj baš i nisu uspjeli u potpunosti.

    Ocjena: 4

  3. Sekret — 2. srpnja 2018. u 00:22

    Želio sam je vidjeti u finalu,ali ždrijeb je učinio svoje.Jedan seksipilno-zavodnički nastup.Vokalno dobro
    Ocjena 4

  4. SwedenEurovisionFan — 1. srpnja 2018. u 19:12

    Ždrijeb ju je stajao prolaska u finale. Od mene ocjena: 4

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?