S druge strane ekrana: Belgija – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Belgija

  3 min za čitanje   5 komentara


BELGIJA

Plasman: 12. mjesto u polufinalu (91 bod)


Andrea: Meni pjesma otpočetka nije sjela, a onaj nastup samo je sve potvrdio. Odjeća, njena frizura, njeni pokreti… Sve mi je jednostavno bilo ispod razine. Jedino su mi se početak i kraj nastupa svidjeli, ono kada joj sjena ide preko lica, ali sve ostalo me je tjeralo da tijekom njenog nastupa odem na wc.

Ukupni dojam:ljutko

Bartol: Pjesma koja se sa dobrim nastupom lako mogla boriti za TOP5, uništena je nepovezanim i nemaštovitim konceptom, koji je jedino imao početak i kraj, dok je sredina bila apsolutna katastrofa. Šteta, ovo je moglo i trebalo biti puno, puno bolje.

Ukupni dojam:ljutko

Bojan: Meni je ovo zaista bilo malo mučno slušati, a gledati onako osrednje. Kao sve očekujem da će se nešto desiti a ne desi se ništa. Ok mi je taj zatamnjeni početak i kraj, točnije fade in i fade out, ostalo potpuno promašeno.

Ukupni dojam:ljutko

Faruk: Početak i kraj nastupa s ovim igrama sjenki su stvarno zanimljivi. Sve osim njih je vrlo dosadno šetkanje tamo-amo po pozornici i nekakve čudne grimase. Kad tome pridodamo i činjenicu da Sennek baš nije blistala u vokalnom dijelu nastupa dobijemo razočaravajući rezultat jedne dosta dobre i kvalitetne pjesme.

Ukupni dojam:neutralko

Luna: Efekt na početku s rukom (inače, to je nadodano na drugoj tehničkoj probi) je bio jako dobro izveden. Sve ostalo zaboravljivo – od pjevačice, koja je imala jednu ideju, ali sama egzekucija te ideje je bila flop kad je počela skakati po pozornici, do pjesme za koju sam još prije u RN-u pisala da sam čula bolje pjesme bondovskog tipa.

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Loše zamišljeno, loše izvedeno i potpuno zasluženi podbačaj.

Ukupni dojam:ljutko

Tomislav: Iako je značajno popravila vokalnu interpretaciju od proba, mislim da je najveća kuma belgijskom neprolasku u finale bila zasićenost publike ovakvim tipom pjesme i nastupa od strane Beligje. I da, odvratna haljina.

Ukupni dojam:neutralko


Zanimljivosti:

  • Ovo je prvo ispadanje Belgije u polufinalu nakon tri uzastopna plasmana u TOP10
  • Žiri je Sennek vidio u finalu, dok ju je publika nagradila tek sa šesnaestim mjestom i dvadeset bodova.
  • Podsjetite se kratke i simpatične poruke ove Belgijanke s plavog tepiha!

anketa 976

Ocijenite nastup Belgije

Ukupno glasova: 73

  • Ne sviđa mi se (2) [32 / 44%]
  • Užasna je (1) [15 / 21%]
  • OK je (3) [14 / 19%]
  • Dobar je (4) [8 / 11%]
  • Jako mi se sviđa (5) [4 / 5%]

Sutra: Gruzija

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Sekret — 6. srpnja 2018. u 23:46

    Jedino što mi se sviđa u cijelome nastupu je ono s rukom.Sve ostalo je palo u zaborav
    Ocjena 2

  2. Croeurofan — 6. srpnja 2018. u 17:56

    Evo primjera kako odličnu pjesmu zezne loš nastup. Očito su htjeli postići nekakav "City lights" efekt, ali im nije uspjelo. Mislim da je Sennek trebala biti isključivo autorica pjesme, a ovu pjesmu su trebali nekom boljem pjevaču ponuditi jer je očito ovo bio preveliki zalogaj za Sennek. Ocjena:2/5

  3. SwedenEurovisionFan — 6. srpnja 2018. u 15:42

    Pojela ju je trema i to je bio ključ neuspjeha, odnosno neplasmana u finale.
    Od mene ipak ocjena: 3.

  4. escmusic — 5. srpnja 2018. u 22:32

    Pjesma mi se do samog dana polufinala uopće nije svidjela. Nisam je uopće mogao čuti, bila mi je užasna. No, na dan polufinala mi je postala baš dobra i s tim nastupom je bilo ok. I dalje mi je sve to izgledalo lijepo, i razmišljao sam da i glasam za nju, ali na kraju nisam. Možda je i nastup bio dosta nemaštovit svima, ali mene je osvojila! Mogla je u finale…

    Ocjena: 4

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?