S druge strane ekrana: Italija – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Italija

  3 min za čitanje   5 komentara

ITALIJA

Plasman: 5. mjesto u finalu (308 bodova)


Andrea: Savršena pjesma, savršen nastup. Simple as that. Žiri je kao i uvijek bio žiri, ali zato svaka čast publici. Ako baš moram naći neku zamjerku, onda bih rekla da su to bili fontovi slova na ekranu. Ponekad su bili preveliki, ponekad premali i odvlačili su pozornost sa same pjesme, ali drago mi je da ipak nisu utjecali na više nego zasluženi krajnji rezultat.

Ukupni dojam:smjesko

Bartol: Jedan sasvim solidan, vokalno iznimno kvalitetan nastup. Nemam neke zamjerke i nije da mi se baš previše svidio – kraj mi je konkretno najbolji.

Ukupni dojam:smjesko

Bojan: Najiskrenije, nisam doživio ovaj nastup uopšte za vreme koje dok sam bio u Lisabonu. Sad kad ponovo pažljivije pogledam, stvarno je ok to sa tekstom na raznim jezicima i njih dvojica su vokalno bili odlični. Nemam zamerke, ali nije ni da sam oduševljen.

Ukupni dojam:neutralko

Faruk: Mislim da je od ove godine svima jasno da se jednostavno Talijane na Eurosongu ne smije podcijeniti. Mnogi su ovu pjesmu očekivali na samom začelju, ali su ovaj fantastični nastup i fenomenalna energija pjevača na sceni bili na razini TOP 5 rezultata. Tekst koji se ispisuje na ekranu i koji ovu pjesmu približava gledateljima je jedan od razloga zašto je publika prepoznala, upamtila, ali i glasala za ovu pjesmu. Jedan od onih nastupa koje ću uvijek rado pogledati.

Ukupni dojam:smjesko

Luna: Da citiram Bojana – i tako prođe jedna p(j)esma i nastup, a da ih nisam ni doživjela.

Ukupni dojam:neutralko

Marija: Ne znam jesam li jedina, ali moram priznati da sam od nastupa uživo ipak očekivala nešto maštovitije od pozornice oslikane crvenom bojom i prijevoda riječi na europske jezike. Slažem se da su stvorili jednu divnu atmosferu i samom pjesmom naveli gledatelje na glasanje, ali ja sam dojma da je nastup trebao biti malčice zanimljiviji.

Ukupni dojam:neutralko

Tomislav: Imam osjećaj da je zbilja upalio vrlo jednostavan i principijalan nastup. Vrlo efektno je ispao ovaj tekst na ekranima, mislim da je poruka zibilja prenesena. To je i razlog zašto je Italija završila vrlo visoko ove godine.

Ukupni dojam:neutralko


Zanimljivosti:

  • Ovo je treći TOP5rezultat za Italiju otkako su se vratili na Eurosong 2011. godine
  • Iako su osvojili 26 bodova manje od prošlogodišnjeg predstavnika Francesca Gabbanija, Ermal i Fabrizio plasirali su se za mjesto više
  • Prisjetite se poruke koju je Ermal Meta dao za eurosong.hr na Blue Carpetu!

anketa 982

Ocijenite nastup Italije

Ukupno glasova: 81

  • Jako mi se sviđa (5) [29 / 36%]
  • Dobar je (4) [27 / 33%]
  • OK je (3) [15 / 19%]
  • Ne sviđa mi se (2) [6 / 7%]
  • Užasna je (1) [4 / 5%]

Sutra: Njemačka

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. SwedenEurovisionFan — 11. srpnja 2018. u 15:31

    Previsoko su završili, no tako je to kad nastupaš zadnji 😉 Zbog poruke pjesme ocjena: 3.

  2. Sekret — 11. srpnja 2018. u 13:36

    Vokalno odlični,nastup mi se svidio i to najviše zbog natpisa na ekranu od mene ipak ocjena 4

  3. escmusic — 11. srpnja 2018. u 09:49

    Pjesma ok, nastup ok, dobra je ideja prevođenja teksta. Sve je bilo ok, ali mene nisu oduševili. I taj tekst me je malo odvlačio od same pjesme i interpretacije. Nastup je u nekim trenucima mogao biti ipak malo bolji i maštovitiji.

    Ocjena: 4

  4. Croeurofan — 10. srpnja 2018. u 18:37

    Iako sam mišljenja da su previsoko završili, ovo je bio jedan lijep nastup kojemu nemam što prigovoriti. Ocjena:5/5

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?