S druge strane ekrana: Island – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Island

  3 min za čitanje   4 komentara


ISLAND

Plasman: 19. mjesto u polufinalu (15 bodova)


Andrea: Niti dobro niti loše. Pjesma je otpjevana na najjednostavniji mogući način, uz pratnju back-vokala. Ari ima dobar vokal, ali meni onaj visoki ton nije zvučao kao da ga je izveo netko tko je mutirao. Ukratko, nastup je za jednu 2018. godinu bio veoma dosadan, kao uostalom i cijela pjesma. Njegove suze na kraju izvedbe su me malo raznježile, ali svejedno mu to neće pomoći kod moje završne ocjene :D.

Ukupni dojam:ljutko

Bartol: Ništa se tu nije moglo napraviti kako bi ova dosadna pjesma dobila pozitivnu ocjenu od mene. Svaka čast na fantastičnom glasu, ali to je u principu to…

Ukupni dojam:ljutko

Bojan: Previše monoton i statičan nastup, ali od ove pjesme se i nije moglo više. No, glavno pitanje je što li su to pobogu obukli dečku i tko ga je to uvjerio da mu dobro stoji? Doslovno su prateći vokali bili stiliziranije obučeni.

Ukupni dojam:ljutko

Faruk: Čovjek je smorio i šefa i stanicu od prvog dana s ovom pjesmom, pa ju ni nastup nije uspio izvući. Srećom, bio je u ranoj fazi polufinala kad smo svi još pod malom dozom euforije i praznih mokraćnih mjehura, pa je većina rizikovala i pogledala i poslušala ovo do kraja. Island srlja iz godine u godinu, iz greške u grešku, iz fijaska u fijasko.

Ukupni dojam:ljutko

Luna:  Uzimajući u obzir lošu ponudu na islandskom izboru, iz ovoga se pokušalo izvući što se više moglo. Na Arijevu žalost i na žalost lošije kopije You Raise Me Up, nije baš bilo previše toga za izvući. Meni osobno jako dosadno.

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Mislim da ćemo se svi složiti da ovo jednostavno nije imalo nikakve šanse. Nastup nije ponudio ništa i rezultat je u konačnici pravedan.

Ukupni dojam:ljutko

Tomislav: Kakva pjesma, takav i nastup. Dosadno i nezanimljivo. Ne treba se čuditi zašto nisu prošli u finale.

Ukupni dojam:ljutko


Zanimljivosti:

  • Ovo je najgori Islandski plasman u povijesti Eurosonga. Njime je nastavljen islandski niz od 4 neprolaska u finale Eurosonga
  • Ari nije dobio nijedan bod od televotinga
  • Prisjetite se kratke izjave ze eurosong.hr koju je na Blue Carpetu dao ovaj mladi Islanđanin

https://www.instagram.com/p/BicgkZznnet/?taken-by=eurosong.hr

anketa 995

Ocijenite nastup Islanda

Ukupno glasova: 62

  • Ne sviđa mi se (2) [29 / 47%]
  • OK je (3) [16 / 26%]
  • Užasna je (1) [9 / 15%]
  • Dobar je (4) [4 / 6%]
  • Jako mi se sviđa (5) [4 / 6%]

Sutra: Rumunjska

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava4

  1. SwedenEurovisionFan — 21. srpnja 2018. u 16:17

    Slažem se sa gotovo svima, jedino zbog dobrog vokala neće biti jedinica ovoj nepamtljivoj pjesmi.
    Ocjena: 2.

  2. Sekret — 20. srpnja 2018. u 23:42

    Jedino što mi se sviđa u cijelome nastupu je Ariev vokal ostalo ne vrijedi spominjati
    Ocjena 2

  3. escmusic — 20. srpnja 2018. u 21:30

    Na prvoj probi je imao maglu ( isto kao i Franka, ne znam što se dogodilo pa su je maknuli), a kasnije nije. Ne znam zašto su je maknuli jer bi upotpunila dojam i tada bi možda dobio koji bod od televotinga. Ovako nažalost ne. Pohvaljujem vokal.

    Ocjena: 3

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?