Madame Monsieur i Mercy će se napokon susresti – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Madame Monsieur i Mercy će se napokon susresti

  2 min za čitanje   6 komentara

Émilie Satt i Jean-Karl Lucas, poznatiji kao Madame Monsieur, koji su na ovogodišnjem Eurosongu predstavljali Francusku, uskoro će se po prvi puta uživo sresti s djevojčicom Mercy. Upravo je Mercy zaslužna za njihov istoimeni hit s kojim su na Eurosongu osvojili 13. mjesto.

Sretnu vijest s javnošću je podijelio sam glazbeni dvojac tijekom koncerta u Metzu organiziranog u sklopu vlastite turneje Vu d’ici Tour, kojom će sve do prosinca po Francuskoj promovirati novoizašli album.

Priča o Mercy

Mercy i Taiwo Youssif (foto: France Info)

Kao što riječi pjesme govore, malena je Mercy rođena na spasilačkom brodu Aquarius, koji je u vlasništvu organizacije SOS-Méditerranée. Brod ju je zajedno s majkom Taiwo Youssif prevezao do izbjegličkog kampa na Sicliji, gdje su ostale sve do danas i gdje ih je netom prije Eurosonga pronašao ugledni francuski novinar Éric Valmir. 

Mnoge obožavatelje Eurosonga oduševila je vijest o dirljivom susretu koji bi se uskoro trebao dogoditi i svi s nestrpljenjem iščekuju njegovo ostvarenje.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava6

  1. dino_esc_fan — 27. kolovoza 2018. u 19:02

    bas slatko 🙂

  2. Blink — 27. kolovoza 2018. u 20:25

    Moji omiljeni,pjesma koja me uzela ma prvu.Nadam se da će Francuska uskoro pobijediti,zadnjih godina se trude.Čekamo izvješće sa upoznavanja s Merci ?

  3. dino esc fan — 27. kolovoza 2018. u 19:02

    bas slatko 🙂

  4. SwedenEurovisionFan — 27. kolovoza 2018. u 13:54

    Ajme ovo je predobra vijest! 😀 Baš sam sretan zbog njih 🙂

  5. SwedenEurovisionFan — 27. kolovoza 2018. u 13:54

    Ajme ovo je predobra vijest! 😀 Baš sam sretan zbog njih 🙂

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?