Pozdrav svijetu: Poslušajte prvu epizodu nove sezone – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Pozdrav svijetu: Poslušajte prvu epizodu nove sezone

  1 min za čitanje   2 komentara

Prošle godine započeti projekt “Pozdrav svijetu”, inače prvi eurovizijski podcast na hrvatskom jeziku, konačno dobija i svoj nastavak. U novoj sezoni, kao i u prethodnoj, moći ćete čuti što to naš Leon misli o najzanimljivijim događajima u eurovizijskom svijetu, njegove komentare na aktualne pjesme i izvođače, ali i doznati ponešto od nepoznatih detalja i eurovizijskih pikanterija.

Ovim projektom želimo na nešto drugačiji način predstaviti sve ono što zanima eurovizijsku publiku uz jedan izravniji pristup. “Pozdrav svijetu” vam donosimo u formatu polusatnih radijskih emisija koje će svakom istinskom obožavatelju Eurosonga vrlo brzo postati nezaobilazna stanica.

Poželite stoga dobrodošlicu našem podcastu u vaše domove, radna okruženja i mjesta na kojima se odmarate.

U prvoj epizodi nove sezone “Pozdrav svijetu” našem Leonu se po prvi put pridružio njegov prijatelj Ivan, a zajedno su se ovaj put osvrnuli na pjesme s ovogodišnjeg Festivali i Këngës. Tko su njihovi favoriti, za koga misle da nema nikakvih šansi, te zašto im je prije slušanja trebalo malo vina doznat ćete ukoliko poslušate podcast.

 

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava2

  1. Precious — 21. prosinca 2018. u 02:09

    Već sam i zaboravio na ovo. Pohvala za trud, nadam se da ćete se dotaknuti i Dore u idućim podcastovima (naravno kad bude više informacija). Što se tiče Albanije, nisam ništa preslušao tako da me u subotu čeka iznenađenje…

  2. Diavolo — 20. prosinca 2018. u 18:24

    Supeer projekt 🙂 Dobrodošli nazad! Zanimljivo je bilo poslušati vaš zajednički Top5 (6* xd), koji se na kraju krajeva dosta razlikuje od mog :D. Moram samo reći kako Albanci bome ove godine imaju dobar predizbor.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?