Evo kako je mogla izgledati pozornica za Eurosong 2018. – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Evo kako je mogla izgledati pozornica za Eurosong 2018.

  1 min za čitanje   8 komentara

Eurovizijsku godinu na izmaku svakako je obilježio prvi portugalski Eurosong. Lisabon je ovo natjecanje ugostio u svibnju ove godine, a ocjene uspješnosti domaćinstva kreću se od nule do čiste petice. Jedna od stvari koju su svi svakako uzeli u razmatranje pri ocjenjivanju je i izgled pozornice. Onu lisabonsku na kojoj je, između ostalih, i Izraelka Netta odnijela pobjedu dizajniralo je poznato ime u svijetu scenskog dizajna – Florian Weider. No, ovih je dana u medijima objavljen i izgled nesuđene pozornice lisabonskog Eurosonga, odnosno idejno rješenje grupe portugalskih dizajnera na čelu s Anabelom Santos, koje ipak nije dobilo podršku RTP-a i EBU-a.

Eurovision 2018 Stage Proposal

Ovakav je dizajn pozornice uključivao, između ostalog, i LED ekrane, a što je u uvjetima natječaja bilo zabranjeno, pa je i to vjerovatno jedan od razloga zbog kojih u konačnici ovakav izgled pozornice nismo gledali na Eurosongu 2018.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava8

  1. Rafael — 30. prosinca 2018. u 21:26

    Po meni je ovogodišnje pozornica bila ok, ništa spektakularno, bilo je i gorih, no ova je 10x bolja. Zaista šteta što nisu odabrali ovu…..

  2. Hirscher1 — 30. prosinca 2018. u 00:15

    Po meni Weiderova 10x bolja.

  3. ESC fan — 30. prosinca 2018. u 00:15

    I nije nešto, uopšte mi ne ide ovakav dizajn pozornice sa LED ekranima. Bolja je bila ova sa Eurosonga iako mi se generalno ne sviđa.

  4. Thormaster — 29. prosinca 2018. u 22:04

    Ovo je komotno mogla biti pozornica u Tel Avivu! Ovaj ''pleteni'' dio izgleda kao puno Davidovih zvijezda zajedno! 🙂

  5. Diavolo — 29. prosinca 2018. u 19:34

    Uvijek sam se pitao kako izgledaju ostale projektirane pozornice koje su pristizale na natječaj, i što je to toliko specifično u projekcijama Floriana Weidera pa da ga stalno na kraju izaberu. Volio bih vidjeti one pozornice koje su ispunjavale glavne uvjete natječaja.

  6. escmusic — 29. prosinca 2018. u 16:46

    WOW! Puno bolje od onoga što smo dobili od daleko precijenjenog Floriana koji iz godine u godinu šalje sve lošije ideje za pozornice.

  7. ESCroatia — 29. prosinca 2018. u 15:01

    OVO JE BRUTALNO! Zanimaju me ovogodišnje ponude za Tel Aviv! 🙂

  8. landscape — 29. prosinca 2018. u 13:48

    Ovo izgleda fantastično. Ogromna šteta. Ne može se ni opisati kolika je razlika u odnosu na izabranu pozornicu skoro pa nakaradu. Kakav je to konkurs koji zbranjuje LED ekrane a onda odobre rešenje u kojem će ih biti. Smejurija i nameštaljka kao i uvek. To sa esc binama su najveći prljavi poslovi jer je to sigurno jedan od najskupljih segmenta svakog esc projekta. Pa da se neko ugradi , pa da se nekom udovolji i onda obavezno u poslednje vreme dobijamo sr*nja od pozornica.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?