Ruski "Dream Team" priprema senzaciju – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Ruski “Dream Team” priprema senzaciju

  2 min za čitanje   10 komentara

Medijskih  natpisa o velikom povratku teško poraženog ruskog predstavnika iz 2016., Sergeja Lazareva, na eurovizijsku pozornicu svakim danom sve je više. U današnjem izdanju ruskih dnevnih novina Moskovskij Kosmomolets stoji kako je pitanje službene potvrde nagađanja oko Sergeja samo pitanje dana. Novinari tog lista, također, donose i nove informacije o timu koji stoji iza cijelog projektu.

Prema najavama, stvara se svojevrsni Dream Team autora s eurovizijskim iskustvom koji bi Rusima donio toliko željenu pobjedu. Na čelu tima stoji Filip Kirkorov, autor i producent velikog broja eurovizijskih hitova, a uz njega tu su još i Dimitiris Kontopoulos, kao skladatelj, te Fokas Evangelinos koji će biti zadužen za nastup.

Philip Kirkorov (Photo: russianews.ru)

Pjesma za Tel Aviv već se uveliko priprema, a navodno se radi o snažnoj, klasičnoj baladi za čije je snimanje bio angažiran čak i simfonijski orkestar. Skladba je, kažu novinari MK-a, potpuno drugačija od You Are The Only One kojom je Sergej svoju domovinu predstavljao u Stockholmu 2016. godine. Ipak, posla na pjesmi još uvijek itekako ima, a o tome svjedoče i navodi kako se autori još uvijek nisu odlučili između nekoliko verzija teksta pjesme.

Podsjetimo, Sergej Lazarev bio je neprikosnoveni favorit Eurosonga 2016. kada su mu kladionice davale najveće šanse za trijumf. Ipak, Rusu je u triler završnici planove pokvarila Ukrajinka Jamala koja je s pjesmom 1944 senzacionalno pobijedila i Eurosong po drugi put odvela u svoju domovinu.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava10

  1. wecouldbethesame — 17. siječnja 2019. u 11:06

    2008. Borba Rusije i Ukrajine (Rusija pobjednik)

    2016. Borba Rusije i Ukrajine (Ukrajina pobjednik)

    2019. Ponovno borba između ove dvihe zemlje.

  2. Kazahstan — 17. siječnja 2019. u 08:34

    I Bilan je pobjedio iz drugog pokušaja. Vrlo moguće da bi se i s Lazarevom moglo dogoditi isto pa da bude Sankt Peterburg 2020.

  3. Arctic Monkey — 17. siječnja 2019. u 01:52

    Ne ne ne Sergej! Nmg ga opet gledati…

  4. ESC fan — 17. siječnja 2019. u 00:31

    @pabloncrnich Nekako mi je sam naslov pjesme generičan, ali treba prvo poslušati pjesmu. 🙂

  5. Precious — 16. siječnja 2019. u 23:20

    Ja bi volio da Rusi pobjede, s obzirom da se toliko trude. Pa valjda će se i njima jednom poklopiti zvijezde, pa dobiju tu pobjedu koju silno žele.

  6. SwedenEurovisionFan — 16. siječnja 2019. u 23:15

    Hahaha @pabloncrnich prvo treba vidjeti hoće li uopće Roko pobijediti na Dori, a tek onda pričati o eventualnom uspjehu na Eurosongu 😉

  7. Hirscher1 — 16. siječnja 2019. u 23:07

    Ja fakat imam osjećaj da će to što Jacques sprema s Rokom biti odlično….možda čak i za top10.
    Ovo mi dobro zvuči za Ruse……s onom jeftinom pjesmom iz 2016. nisu ni zaslužili bolje od 5. mjesta kod žirija, ali s ovim bi moglo biti svašta.

  8. ESC fan — 16. siječnja 2019. u 23:07

    Sve je to super, ali mislim da Sergej nije jedina osoba koja može da im donese pobjedu. Ne znam, kada neko ko je bio veliki favorit na prethodnoj Evroviziji ili neko ko je pobijedio opet dođe na Evroviziju, nije to to.

  9. SwedenEurovisionFan — 16. siječnja 2019. u 22:50

    2012. se vodila velika borba između apsolutno najbolje pobjedničke pjesme s Eurosonga ikada "Euphorije" i ruskih senzacionalističkih Babushki.
    2015. se vodila velika borba između 2 odlične pjesme sa sjajno osmišljenim nastupima ("Heroes") i koreografijom ("A Million Voices").
    I sada izgleda kako bi se mogla voditi borba između 2 snažne balade, a opet su u priči Švedska i Rusija. Bit će jako zanimljivo za vidjeti hoće li se opet voditi borba samo između te 2 zemlje za pobjedu, ali se nadam da neće biti treće sreće za Ruse 😀

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?