Poznat redoslijed nastupa na "Emi", najavljene promjene u makedonskom timu – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Poznat redoslijed nastupa na “Emi”, najavljene promjene u makedonskom timu

  2 min za čitanje   3 komentara

 MAKEDONIJA: Najavljena promjena u eurovizijskom timu

Jedna od zemalja koja je među najtišima u vezi svog nastupa na Eurosongu jest Makedonija. Portal NovaMakedonija jučer je objavila intervju s glavnom urednicom programa MRT 1 Anetom Andonovom, koja je upitana i za status Makedonije na najvećem svjetskom glazbenom natjecanju. Prema njezinim riječima, konačna odluka o predstavniku bit će objavljena uskoro.

– Eurosong i predstavljanje Makedonije u bilo kojoj sferi i u svakom segmentu je nešto što inspirira, kreira i stvara nas. Kao javni servis, dužni smo davati izvještaje javnosti. MRT nosi licencu jer je to manifestacija javnih servisa – članova EBU-a, ali predstavnik je onaj koji predstavlja zemlju. Želim se ispričati što puno raspravljamo, debatiramo na tu temu i na sastancima programa i s ekspertima i s publikom. Nema donošenja odluka napretek. Stoga, zamolila bih publiku da da šansu javnom servisu, timu, koji će svakako doživjeti promjene, te konceptu koji će uskoro biti objavljen javnosti – izjavila je Andonova.

Hoće li Makedonija naći put do finala prvi put u proteklih sedam godina, saznat ćemo uskoro.


 SLOVENIJA: Otkrijte redoslijed nastupa na Emi 2019

Slovenska televizija RTVSLO objavila je redoslijed nastupa natjecatelja na ovogodišnjem izdanju Eme. Također, poznata je i voditeljica, a to je glumica Ajda Smrekar.

– Ema mi je uvijek bila specijalni događaj koji bi okupio sve generacije zajedno i prikovao nas za male ekrane. Sama ideja da ću voditi Emu ove godine povećava mi otkucaje srca. Ta večer bit će mi veoma posebna, jer neću igrati nikakvu ulogu na sceni, ali ću imati zadatak voditi gledatelje kroz večer kada će izabrati najbolju između deset različitih i posebnih pjesama i pratiti ih s ponosom do obećane zemlje – izjavila je Smrekar za RTVSLO.

Kojim redom će nastupati natjecatelji 16. veljače? Saznajte ispod teksta:

  1. Kim – Rhythm Back To Me
  2. Renata Mohorič – Three Bridges
  3. René – Ne poveš
  4. Fed Horses – Ti ne poznaš konjev
  5. Ula Ložar – Fridays
  6. Lumberjack – Lepote dna
  7. Okustični – Metulji plešejo
  8. INMATE – Atma
  9. Zala Kralj i Gašper Šantl – Oprosti
  10. Raiven – Kaos

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava3

  1. esclover — 25. siječnja 2019. u 19:38

    Za Makedonija oficijalno na Eurosongu Tamara Todevska. Saopsteno je pre par minuta na nacionalnom dnevniku na MRTV..

  2. escmusic — 25. siječnja 2019. u 15:36

    Raiven u Sloveniji nastupa zadnja, sve sluti da pobjeđuje 🙂

  3. padakisha2 — 25. siječnja 2019. u 15:32

    Ovi u Makedoniji gori i od nas. Pazi ti nje i diplomatskog rječnika – ženo božja, veljača samo šta nije, a o Makedoniji se ništa ne zna vezano za nastup. I ne da treba promjena u timu, nego dosadašnji tim treba izbaciti iz države, mislim jel njima jasno da su oni jedna od najneuspješnijih zemalja Eurosonga svih vremena, a o zadnjih 11 godina da ne govorim – jedno jedino finale???

    Gledajte, meni je Makedonija draga država i znam da imaju nemalo dobrih muzičara koji mogu napraviti i pjesmu i nastup, ali očito je korupcija u toj državi toliko blesavo jaka, da niti dizajner odjeće za izvođače ne dolazi ako nema partijsku knjižicu… valjda.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?