Tamara Todevska se vraća na Eurosong! – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Tamara Todevska se vraća na Eurosong!

  1 min za čitanje   11 komentara

U večerašnjim središnjim vijestima makedonska nacionalna televizija MRT objavila je kako će ovu zemlju na Eurosongu u Tel Avivu predstavljati Tamara Todevska.

Pjevačica je izjavila kako će njena interpretacija biti na nivou i da je sigurna u svoje emocije. Autori pjesme bit će skladatelji s kojima je pjevačica do sada surađivala. Portal reporter.mk napominje kako će MRT imati na izbor nekoliko skladbi, a da ćemo pjesmu koja će predstavljati Makedoniju na Eurosongu 2019. čuti krajem veljače.

Podsjetimo, Tamara je s Adrijanom i Vrčkom Makedoniju predstavljala 2008. godine u Beogradu s pjesmom Let Me Love You kada su natjecanje završili na desetom mjestu u svom polufinalu, ali se nisu našli u finalu jer je žiri te godine imao pravo jednu pjesmu poslati u finale a njihov izbor je tad bila Šveđanka Charlotte Perrelli. Tamara je dva puta se na eurovizijskoj pozornici pojavila i kao prateći vokal 2004. godine Toši Proeskom i 2014. godine svojoj sestri Tijani Dapčević.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava11

  1. botox — 27. siječnja 2019. u 02:48

    dobro dosla draga Sjevernjakinjo 😉

  2. ESC fan — 26. siječnja 2019. u 01:33

    Ne treba ništa govoriti prije same pjesme, ali slutim da sama pjesma neće biti dobra, ali ok. Treba pričekati istu 🙂

  3. petar11 — 26. siječnja 2019. u 00:59

    Skoro iz prve ruke, par pjesama je u igri, nista previse skakutanja, vise balada sa ritmom i akcenat ce biti na njenom glasu.

  4. Tim Burton — 25. siječnja 2019. u 22:52

    Ovoje obećavajuće, Tamara je super vokal. Nadam se da će i pjesmu dobru odabrati, ili i sastqviti i naravno odraditi nastup, ono što Makedonci nikako da ubodu.

  5. SwedenEurovisionFan — 25. siječnja 2019. u 21:02

    Hvala @dard

  6. Lujka s ukusom — 25. siječnja 2019. u 20:49

    Nadam se da će proći u finale

  7. Hirscher1 — 25. siječnja 2019. u 20:34

    Odlična vijest! Nadam se da će napokon u finale.
    Nmg vjerovat da je od Kaliopi prošlo već 7 godina. Mamma mia!

  8. esclover — 25. siječnja 2019. u 20:29

    @SwedenEurovisionFan Nece se menjati #MKD. Kratenka ostaje kao i dosad, menja se samo naziv drzave iz FYR Macedonia u North Macedonia..

  9. Johnny — 25. siječnja 2019. u 20:13

    Vrlo jednostavan recept za Makedonce: Trebaju poboljšati ono što im je rak-rana, a to je nastup! Moraju angažirati nekoga izvana i uložiti novce u nastup ako žele uspjeh!

  10. SwedenEurovisionFan — 25. siječnja 2019. u 19:59

    Zna li itko, pošto je i službeno da se F.Y.R.O.M. pretvorio u Sjevernu Makedoniju, kako će sad pisati kratice pored imena zemlje, mislite li da će se #MKD mijenjati u #NMA ili nešto?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?