Sad je i službeno: Sergej Lazarev za Rusiju! – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Sad je i službeno: Sergej Lazarev za Rusiju!

  2 min za čitanje   28 komentara

Nagađanjima je konačno došao kraj. Boje Rusije u Tel Avivu branit će Sergej Lazarev kojem će ova čast, nakon spektakularnog poraza u Stockholmu 2016., pripasti po drugi put.  Službeno su to potvrdili iz ruske nacionalne televizije stavljajući tako točku na mnogobrojne špekulacije fanova.

Jedna od najvećih ruskih glazbenih zvijezda u Izraelu će se predstaviti pjesmom iza koje stoji tzv. eurovizijski “dream team”. Na čelu tog tima je Filip Kirkorov, autor i producent velikog broja eurovizijskih hitova, a uz njega tu su još i Dimitiris Kontopoulos, kao skladatelj, te Fokas Evangelinos koji će biti zadužen za nastup. Podsjetimo, upravo je ova ekipa pripremala ruske eurovizijske nastupe i 2014. i 2016. kada su, unatoč vrlo visokim ulaganjima i još višim očekivanjima, ostali kratkih rukava.

Photo/ Facebook

Ova vijest ne dolazi kao veliko iznenađenje eurovizijskim fanovima s obzirom na to da se o ovoj  mogućnosti otvoreno govori i piše već tjednima. Neki ruski novinari su navodno već imali priliku poslušati pjesmu koju opisuju kao snažnu, klasičnu baladu za čije je snimanje bio angažiran čak i simfonijski orkestar.

Službene informacije o pjesmi i datumu njenog predstavljanja javnosti ipak ćemo morati  još malo pričekati.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava28

  1. quicksilver — 8. veljače 2019. u 14:05

    ''…upravo je ova ekipa pripremala ruske eurovizijske nastupe i 2014. i 2016. kada su, unatoč vrlo visokim ulaganjima i još višim očekivanjima, ostali kratkih rukava…,, 2016 su bili drugi, i to se uopšte ne može okarakterisati kao da su ostali kratkiv rukava.

  2. IVANN — 8. veljače 2019. u 12:42

    @ladyofval Meni se Ukrajina nije nesto previse svidjela, ali pobijedila skoro pa zasluzeno. Po meni je te godine trebala Dami Im odnijeti pobijedu, jednostavno nje mogla skupiti toliko bodova od publike jer ocito nisu u Europi i nemaju dijaspore. A kad smo vec kod favorita, meni je 2016. najbolja bila Litva, a ne Rusija, kako god to čudno zvucalo
    @crowave Nazalost istina, ali ako je je nastup los nitko nece glasat za tu pjesmu makar iz dijaspore (Rusija i Azeri prosle god) i zadnje dvije godine vidimo da je publika sve objektivnija i da se glasa za najbolju pjesmu. Tko bi Moldovi dao 3. mjesto kod publike prije finala kad nikada nisu mogli skupit bodove od drugih zemalja, samo su ih susjedi nagradivali. Tu je sad ziri preuzeo ulogu 'dijaspore' i daju se bodovi samo kome se zeli ili kome moraju jer su im tako rekli. Tako da ce Sergej sigurno skupiti par bodova na temelju fanova i dijaspore, ali mislim da to nece biti presudno u slucaju pobijede.

  3. Tim Burton — 8. veljače 2019. u 07:45

    Meni je on odličan izbor. Veoma popularan u Rusiji, veoma popularan u bivšim sovjetskim zemljama, a i poznat Evropi (barem evrovizijskim fanovima, a iskreno ne znam da li iko normalan osim njih i ne glasa). Ako su mu napisali dobru pjesmu, pa bila ona i balada, proći će dobro. Nisam bio fan njegove prethodne pjesme, ali je nastup bio odličan, koreografija usklađena do savršenstva, odličan vokal. Pjesma je možda bila podosadnog zvuka, nešto već viđeno, gotovo šlager, ali je nastup u potpunosti popravio utisak. Ako budu pametni, mogu ponoviti scenarij sa Bilanom.

  4. LadyOfValyria — 8. veljače 2019. u 01:30

    Nažalost i to je točno, na tu kartu igraju skandinavske zemlje i Rusija. Kad pogledamo unazad par godina, ostvaruju sasvim dobre rezultate temeljem toga.

  5. LadyOfValyria — 8. veljače 2019. u 01:20

    Vidjet ćemo u 5 mjesecu tko je pobjednik Eurosonga, a dotad ne možemo Sergeja nazvati pobjednikom. Uostalom, kada sve zemlje odaberu pjesmu imat ćemo neku okvirnu sliku.

  6. magix — 8. veljače 2019. u 01:05

    Kako nije? Pa Dima Bilan, Johnny Logan, Helena Paparizou?

  7. LadyOfValyria — 8. veljače 2019. u 00:34

    @IVANNN pa mene recimo nije nešto dojmio njegov nastup iz 2016. godine, puno bolja mi je bila Ukrajina te godine. A svi imamo pravo izreći svoje mišljenje ?

  8. Hirscher1 — 8. veljače 2019. u 00:14

    @precious daaaa fakat
    jedva čekam isječke 😀

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?