Anketa: Poslušajte isječke pjesama "Dore 2019." – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Anketa: Poslušajte isječke pjesama “Dore 2019.”

  1 min za čitanje   134 komentara

Do Dore je ostalo još svega nekoliko dana, a nestrpljenje javnosti i fanova nikad nije bilo veće. Kako svi jedva čekaju subotu i premijerno izvođenje pjesama sudionica, s HRT-a su nam odlučili zagolicati maštu objavom kratkih isječaka u trajanju od po 20 sekundi.

Ovi isječci su zapravo sve što ćemo od pjesama čuti do 16. veljače i završnice Dore. Cilj tajnovitosti oko pjesama koja će trajati do samog kraja, po riječima organizatora, je osigurati jednake šanse za pobjedu svim sudionicima.

anketa 1067

Tko će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2019.?

Ukupno glasova: 3551

  • Roko – The Dream [1.348 / 38%]
  • Luka Nižetić – Brutalero [848 / 24%]
  • Lorena Bućan – Tower of Babylon [550 / 15%]
  • Manntra – In The Shadows [121 / 3%]
  • Bernarda – I Believe In True Love [92 / 3%]
  • Lidija Bačić Lille – Tek je počelo [87 / 2%]
  • Jure Brkljača – Ne postojim kad nisi tu [82 / 2%]
  • Beta Sudar – Don’t Give Up [79 / 2%]
  • Domenica – Indigo [73 / 2%]
  • Elis Lovrić – All I Really Want [57 / 2%]
  • Lea Mijatović – Tebi pripadam [44 / 1%]
  • Bojan Jambrošić i Danijela Pintarić – Vrijeme predaje [44 / 1%]
  • Ema Gagro – Redemption [42 / 1%]
  • Gelato Sisters – Back To That Swing [37 / 1%]
  • Kim Verson – Nisam to što žele [24 / 1%]
  • Jelena Bosančić – Tell Me [23 / 1%]

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava134

  1. Kazahstan — 15. veljače 2019. u 09:42

    Ali čak i ako se ispostavi da je cijeli tekst Rokove pjesme sladunjav i kliše, i to mi je manje zlo nego tekst Lukine pjesme koji ne znači ništa. Inače nisam baš fan pjesama na nepostojećem jeziku. Mnogim gledateljima će se vjerojatno činiti da Luka pjeva na španjolskom, možda bi bilo bolje da je tekst pjesma onda zaista na pravom španjolskom jeziku. Ako ne Roko, meni je onda ipak prihvatljivija alternativa Lorena.

  2. Kazahstan — 15. veljače 2019. u 07:58

    Žak kao da je odlučio sabotirati samog sebe. Dobro, nek Roko ima i ta nesretna krila u Opatiji, samo nek ih nema u Tel Avivu.

  3. ESC fan — 15. veljače 2019. u 03:23

    *** Samo jos zelim napomenuti da mi se pored tri ranije navedene pjesme sviđa i pjesma Jura Brkljače. Pjesma uopšte nije za Eurosong, ali pjevačev glas i stil me podsjećaju na Olivera Dragojevića ??
    Naravno pod tim "pjesma" mislim na taj kratki isječak od 10 sekundi

  4. Luxy — 14. veljače 2019. u 23:58

    @pabloncrnich pocinje ti u 8 a traje do 10:25, barem tako pise na programu

  5. delmas — 14. veljače 2019. u 23:36

    Netko je rekao kako je Luka odličan uživo ali netko je rekao kako je čuo Roka uživo i da će pomesti sve kakvu pjesmu ima, tko će ga znat…

  6. Tristan — 14. veljače 2019. u 22:37

    Ne pada mi na pamet glasat za Luku, ne znam šta svi vide u toj pjesmi. B.Mihaljevića bi trebalo potirat iz HRV ako nekim čudom Luka pobjedi pa flopnemo u polufinalu. Bit ćemo i ove godine u jačem polufinalu i jedine dvi pjesme koje mogu nešto postić su The Dream i Tower of Babylon.

  7. ESCroatia — 14. veljače 2019. u 21:41

    O moj Bozek, pa kaj ste vi ocekivali? Samo cu Vas pitati sjecate li se Zakovog videa prije odlaska u Kijev? Nastup ce biti minimalisticki,nece to biti nikakvo kazalisno predstavljanje,nece biti o ucen u dva razlicita dizajna… Kad ono BOOM!!! ??

  8. ESC fan — 14. veljače 2019. u 21:27

    Pogledao sam na internetu sliku Roka sa probe sa krilima anđela ? Cheesy nije dovoljna rijec, tipicno za Žaka

  9. Lujka s ukusom — 14. veljače 2019. u 20:56

    Luka mi je bio favorit otkad sam čuo snippete (pogledajte prvi komentar ovdje)
    Svi moji glasovi će ići njemu a još nešto što je super, na forumu jedan lik koji je bio u sobi gdje su gledali probe kaže da je Luka vokalno bio odličan

  10. medici — 14. veljače 2019. u 20:52

    Stoga, ljudi nema potrebe da previše izmišljamo i glasat za Luku. Osobno ga ne slusam, ali treba biti realan. Magix potpisujem.

  11. magix — 14. veljače 2019. u 20:35

    @medici i ja mislim.luka najvise obecava za sad, koliko god isjecak lorenine pjesme dobro zvuci luka ima potencijala za napraviti show i pokupiti bodove i na temelju izgleda i cjelokupnog dojma + pjesma je zarazna i "internacionalna"

  12. medici — 14. veljače 2019. u 20:31

    Pozdrav svima, mislim da ove godine Hrvatsku na eurosongu treba predstavljati Luka na temelju preslušanog. Vidim da dosta vas piše o Roku, ali mislim a da je to loš izbor. Žiri na eurosongu ne daje baš bodove na temelju izvrsnih glasovnih sposobnosti kao što smo vidjeli. Lorena ima vrlo zanimljivu pjesmu, ali cura je vrlo mlada i nema iskustva na glazbenoj sceni i mislim da se ona s projektom ne bi mogla nosit. Ostale pjesme su okej. Leina pjesam je izvrsna i mislim da ce biti radijski hit, ali na eurosongu ne bi dobro prošla. Tako da ako hocete da ove godine prođemo u finale i ostvarimo nekakav uspjeh Luka je dobar izbor.

  13. ace — 14. veljače 2019. u 20:11

    ma i s krilima i bez mislim da u tom polufinalu nemamo sanse sa nekom baladom kao i prosle godine, moramo se izdvojiti, cak i da nizetic ode bi se izdvojili ali ipak ja to ne bi slao za svaki slucaj. zato vidjet cemo u subotu kakav ce biti nastup i cijele pjesme Lorene, Emu takodjer ne bih mozda odmah otpisao… a ako vec moramo slati baladu radje bi poslao Bernardu jer ima moc i zena je poznata u njemackoj, austriji i svicarskoj, od ovih regionalaca svakako necemo dobit bog zna kakve glasove od zirija

  14. magix — 14. veljače 2019. u 20:09

    @Lady ja se nadam da nece.ova krila su previse za mene, ne mogu preko toga.
    luka ili lorena do pobjede.ima jos solidnih pjesama, ali nedovoljno dobrih po mom misljenju

    Al opet, bolje Roko nego Jure Brkljaca ?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?