Katerine Duska predstavlja Grčku – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Katerine Duska predstavlja Grčku

  1 min za čitanje   3 komentara

Grčka nacionalna televizija (ERT) večeras je potvrdila višetjedna nagađanja objavivši kako će njihova predstavnica u Tel Avivu biti Katerine Duska.

Ova objava dolazi nakon brojnih natpisa u grčkim medijima, ali i odgađanja datuma objave imena grčke uzdanice zbog nešto dužeg perioda pregovora s Katerine.

Pored ove informacije, iz ERT-a su otkrili kako ćemo pjesmu predstavnicu Grčke na 64. Eurosongu premijerno čuti 7. ožujka. U nekim ranijim izjavama, Maria Koupolou, PR nacionalne televizije Grčke, najavila je kako ćemo ove godine čuti moderan europski zvuk.

Što to zapravo znači, doznat ćemo za nešto manje od mjesec dana.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava3

  1. botox — 15. veljače 2019. u 18:51

    Duška iz južne Makedonije

  2. Mario — 15. veljače 2019. u 07:37

    Dobra vijest za Eurosong u svakom slučaju!

  3. Tim Burton — 14. veljače 2019. u 20:34

    Mogli su skratiti ovu agoniju i objaviti još onda kad je ova informacija procurila. Dobar izbor, dobra pjevačica, i drago mi je što se konačno i Grčka igra malo sa žanrovima.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?