Tulia interno za Poljsku u Tel Avivu – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Tulia interno za Poljsku u Tel Avivu

  2 min za čitanje   8 komentara

Nakon što je prezentacija poljskog predstavnika za Eurosong 2019. bila odgođena prošlog tjedna, danas se napokon oglasila poljska televizija TVP. Prije nekoliko objavljeno je kako će Poljsku, koja će u studenom ove godine ugostiti Dječji Eurosong 2019., u Tel Avivu predstaviti četveročlana grupa Tulia. Ovu grupu, čiju glazbu obilježavaju poljski tradicionalni način pjevanja i moderna produkcija, čine Patrycja Nowicka, Dominika Siepka, Joanna Sinkiewicz i Tulia Biczak. Njihova pjesma bit će predstavljena kasnijeg datuma.

Iako je grupa osnovana tek krajem 2017. godine, već se njezine članice mogu pohvaliti s brojnim uspjesima. Istoimeni album je u svibnju 2018. ostvario platinastu nakladu, a nastup s Natalijom Nykiel na poljskim glazbenim nagradama bio je veoma hvaljen. Prva pjesma koju je ovaj kvartet objavio, bila je obrada pjesme Enjoy The Silence grupe Depeche Mode, koji su njihovu verziju objavili i na svojoj stranici na Facebooku.

Podsjetimo, Poljaci su se po prvi put nakon 2015. okrenuli internom izboru, nakon što se ovaj recept pokazao uspješnim na Dječjem Eurosongu 2018.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava8

  1. Tim Burton — 16. veljače 2019. u 07:57

    @rossonero Upravo. Moja prva reakcija kad sam vidio. Za sad, mislim da će biti dobro.

  2. Don Mauro Borelli de Aviva — 15. veljače 2019. u 19:48

    EXTRA ?? svaka čast Poljska, dobar odabir, da stvar bude smiješnija sasvim slučajno sam naletio na YouTube-u na ovu grupu i njihove Cover izvedbe Nothing Else Matters (Metallica) i Enjoy the Silence (Depeche Mode)

  3. Mario — 15. veljače 2019. u 19:01

    A joj… Pa meni se ovo absolutno ne sviđa!

  4. botox — 15. veljače 2019. u 18:34

    povratak mljekarica

  5. Lujka s ukusom — 15. veljače 2019. u 15:25

    Interesantno
    2014 vibes

  6. Manuella — 15. veljače 2019. u 15:05

    Svida mi se.
    Originalno i razlicito.

  7. Diavolo — 15. veljače 2019. u 14:48

    Ovo bi moglo biti ili top ili flop. Ne vidim sredine 😀

  8. Hirscher1 — 15. veljače 2019. u 14:34

    Nesto narodno…..vrh!

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?