Završena je EMA: Zala Kralj i Gašper Šantl za Sloveniju – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Završena je EMA: Zala Kralj i Gašper Šantl za Sloveniju

  1 min za čitanje   20 komentara

Biralo se večeras i u Ljubljani! Još jedna EMA je iza nas, a kao i uvijek, nije nedostajalo dobrih pjesama i vrlo zanimljivih nastupa.

Večerašnje finale nam je ponudilo ukupno deset pjesama. Voljom članova žirija dobili smo dvije najbolje koje su se plasirale u superfinale. To su:

  1. Zala Kralj i Gašper Šantl – Sebi
  2. Raiven – Kaos

Nakon ovog stvari u svoje ruke preuzeli su gledatelji RTV SLO koji su svojim telefonskim glasanjem odabrali slovensku uzdanicu na Eurosongu 2019, a to su Zala Kralj i Gašper Šantl s pjesmom Sebi. 

Čitatelji Eurosong.Hr-a su bili poprilično usaglašeni oko svojih favorita. Tako je Raven sa čak 42% bila vaš uvjerljivi favorit, a na drugom mjestu sa 26% našla se Kim.

Slovenci se nadaju kako će se pjesma koju su večeras odabrali dovoljno svidjeti europskoj publici i ponoviti prošlogodišnji Lein uspjeh, kad je Slovenka prekinula seriju loših rezultata i svoju domovinu dovela u eurovizijsko finale.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava20

  1. Hirscher1 — 17. veljače 2019. u 15:38

    Tri minute ovoga zvuče ko uvod u pjesmu koju na kraju uopće ne čujemo. Najlošija do sada. Nikakve konkurencija ove godine…sve loše, a bome naš Roko ima glavnu ulogu.

  2. TRIGLAV — 17. veljače 2019. u 08:46

    jao koji komentari…ako se vam povrača, prestanite pratiti eurosong. Eurosong nije sinonim za kvalitetnu muziku. i meni je eurosong rang ili dva ispod onoga sto inače slušam…..A li ipak mislim, da je naša slovenska pesma najbolja od onih odabranih sinoč……..i iskreno mislim, da ni jedna od njih neče u finale….al ipak, nadajmo se svi finalu. Mi i Vi.
    Nadam se da hoče rtvslo raditi na scenskom nastopu in napraviti nešto više od ovoga nastupa na emi.

  3. Mario — 17. veljače 2019. u 06:36

    Meni se od ovog iskreno povraća… još kako se za ručice drže.. isto ko ona španjolska pa su završili na zadnjem mjestu. Kaos mi je bio puno bolji ali sumnjam da bi ona prošla jer Dubstep i nije toliko popularan u Evropi kao što je neizbježan u svakom noćnom clubu na američkoj "West Coast"… Svatko tko je bio u Seattle ili San Francisco zna o čemu pričam!

  4. Diavolo — 17. veljače 2019. u 01:47

    I poslušao sam sve nastupe sa EME i mogu reći da su mi svi bili korektni i svaka pjesma je imala svoju draž. Puno bolje od Dore. Moji pobjednici bi bili INMATE – Atma. No stvarno nije loša ova pobjednička. Bolja je od Roka, što je je.

  5. Arctic Monkey — 17. veljače 2019. u 01:32

    Ovo je slatko i msm da je mozda najbolji izbor. Nije cak ni dosadno iako deluje bezivotno. Ono sto uvek pricam, barem je iskreno i prirodno.

  6. dobric — 17. veljače 2019. u 01:02

    Jaaaako dobro. Svetlosnu godinu ispred Dore i Beovizije.
    Svaka cast!

  7. Luxy — 17. veljače 2019. u 00:32

    koliko god je pjesma ravna kao daska, oni su mi nekako preslatki (nebi me cudilo da produ ionako su u SF1)

  8. Oscar — 17. veljače 2019. u 00:00

    Pjesma nije losa, stvara neku atmosferu koja guta slusaoca. Po meni, nedostaje neka kulminacija na kraju. Ne mora to biti povisenii vokali ali nekakva promjena ritma, cisto da se unisti ta ravna linija koju pjesma stvara od pocetka do kraja. Ako je dorade, moze ovo biti drugo finale za redom za Slovence.

  9. Diavolo — 16. veljače 2019. u 23:41

    Tek ću kasnije pogledati sve live nastupe, ali po ovome videu, mogu reći da ova izabrana pjesma i nije toliko loša. Daleko od toga da nisu imali boljeg izbora. Dosta atmosferična pjesma kojoj bi ja promijenio malo nastup. Neku igru svijetla bi ubacio u nastup. U svakom slučaju iznenađenje. A o nakaradnom načinu izbora supefinalista neću više niš govorit.

  10. Dino — 16. veljače 2019. u 23:29

    Pesma je vrh! Bravooo!

  11. fullexit — 16. veljače 2019. u 23:22

    Kim je imala najbolju pesmu .

  12. fullexit — 16. veljače 2019. u 23:21

    Raiven , to se meni nije svidelo .. pesma je nakarada, cura se preigrala. I narod joj je to rekao.
    Imala je do dsada i boljih pesama kud i kamo.

    Pobednička pesma… ne daj bože da čuje neko ko želi sebi da oduzme život, lako će sebi presditi … naopako !

    Ali ne bi me čudilo da prođe u finale kao APSURD po osnovu iščašenih glasova žirija. No zaista teško.

  13. Don Mauro Borelli de Aviva — 16. veljače 2019. u 23:12

    Zanimljivo, moja 2 favorita su bila u superfinalu, Slovenija itekako ima šanse proći u finale, u puno slabije je PF i svejedno koga da su odabrali smatram da bi prošli u finale, mislio sam da će Raiven pobijediti ali nisam nimalo razočaran, ipak moj drugi favorit predstavlja Sloveniju ? Slovenija odabrala puno pametnije, za razliku od nas

  14. ESC fan — 16. veljače 2019. u 23:03

    Eh sad poslije Dore red da prokomentarisem i druge nacionalne izbore. Ja sam najviše htio da pobijedi Limberjack, jer mi je njihova pjesma bila najpjevljivija i nekako se sav taj rock jako fino stopio u pjesmi. Raiven mi nije bila favorit, ne sviđa mi se pjesma. Ova pjesma mi je nekako promakla dok sam slusao pjesme EME. Pjesma zanimljivog vokala i ritma, malo me podsjeca na pjesmu "Nebo je samnom plakalo te noći". Prošlogodišnja pjesma im je bila bolja. Ne znam, ovo meni nije ni za vrh ni za dno. Ni tamo ni vamo

  15. Kazahstan — 16. veljače 2019. u 22:15

    Favorit RTV SLO je sigurno bila Raiven, ali ih je publika prešla. Ali nije se moglo ni očekivati da će široke mase glasati za pjesmu koju zvuči ko da ju je skladao shizofreničar.

  16. Loki — 16. veljače 2019. u 22:08

    Ne mogu vjerovati. Meni su bas oni bili najbolji.

  17. Luxy — 16. veljače 2019. u 22:06

    ovi slovenci svake godine biraju goru pjesmu, pa to je uzas. meni je Ula bila najbolja, pa zatim Raiven, ostali nebitni

  18. Tim Burton — 16. veljače 2019. u 22:01

    Opa, nije loše, nije loše. Moglo bi ovo biti dobro.

  19. Piceza — 16. veljače 2019. u 21:57

    A debilnih ljudi…
    Raiven ❤

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?