Tamara Todevska otkrila kome će posvetiti pjesmu "Proud" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Tamara Todevska otkrila kome će posvetiti pjesmu “Proud”

  2 min za čitanje   11 komentara

Interno odabrana predstavnica Sjeverne Makedonije na 64. Eurosongu, Tamara Todevska, podijelila je na svojoj službenoj Facebook stranici razmišljanja o Eurosongu, ali i datum premijere pjesme Proud.

Tamara je, između ostalog, napisala kako za nju Eurosong nije samo o ulasku u finale, ulazku među TOP 10 zemalja ili čak samo o pobjedi već puno više.

– Eurosong je zapravo priča o probijanju granica, prevazilaženju normi i ponosu na samog sebe, upravo takvog kakav jesi. To je jedna večer kada cijela Europa postaje ujedinjena i slavi hrabrost i individualnost. To je mjesto gdje biti drugačiji znači biti ponosan. – napisala je Tamara

U nastavku Tamara je napisala kako je majka dvoje djece – kćerke i sina, koji su promijenili njen život, ali i način na koji je gledala sebe.

– Kroz cijeli moj život govorili su mi da nisam “dovoljno djevojčica”, da hodam i ponašam se kao dječak. “Spusti glavu, odjeni nešto izazovno. Nikog ne zanima što ti misliš”. U njihovim glavama ja sam bila samo još jedna obična djevojčica. 

Upravo zato, tvrdi sjevernomakedonska eurovizijska predstavnica, želi da njena kćerka odrasta u drugačijim okolnostima – daleko od osuda, uvjeravanja da mora biti nešto što nije i slijepog praćenja pravila.

– Zato ću svoj nastup 16. svibnja posvetiti mojoj kćerki i svima onima kojima su kroz život govorili da spuste glavu i prate pravila. 

Pored ovog, Tamara Todevska je otkrila da ćemo pjesmu Proud prvi put čuti za dva tjedna.


Sjeverna Makedonija će svoje prvo eurovizijsko finale još od davne 2012. pokušati izboriti nastupom u drugoj polovici drugog polufinala koje je na rasporedu 16. svibnja. 

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava11

  1. petar11 — 6. ožujka 2019. u 17:18

    Tamara objavljuje pjesmu u petak, 8.03. Bilo bi lijepo da ima najava i objava o tome.

  2. ESC fan — 18. veljače 2019. u 16:02

    Ne znam, sam naslov pjesme mi ne ulijeva nadu da ce to biti neka baš dobra pjesma. Bojim se da ce biti slicna Rokovoj

  3. petar11 — 18. veljače 2019. u 15:39

    Iz pouzdanih izvora, Tamara ima dobru pjesmu, baladicnu, mozda ne previse komercijalnu i evrovizijsku ali obrukat se nece. Pjeva je vrhunski. Nekako kao All I ask od Adele 😉

  4. Lujka s ukusom — 18. veljače 2019. u 14:42

    Jel itko čuo hrvatsku verziju The Dream na narodnom? Pustili su sad prije pol sata

  5. Lujka s ukusom — 18. veljače 2019. u 14:32

    Želim joj svu sreću! 😀

  6. Manuella — 18. veljače 2019. u 14:27

    @bulbasaur
    Ma lupa gluposti. Na kraju su pustili samo njen dio pjesme, jer nije bio uz ostale. Tu je mogla dobiti samo + glasova.
    Isto tako taj zadnji krug odgledavanja svih nastupa. Lorena je bila stavita pod broj 13, a ne 14. Znaci Lidija je i tu pokupila koji glas više.

  7. Manuella — 18. veljače 2019. u 14:23

    Odlicna tematika, nadam se da prolaze u finale ove godine.

  8. Bulbasaur — 18. veljače 2019. u 13:38

    Turska nastupa na Eurovision Asia.

  9. Hirscher1 — 18. veljače 2019. u 13:02

    Kako mi je čudno vidjet ovo Sjeverna Makedonija.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?