"Sergej u Tel Aviv ne ide po osvetu" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

“Sergej u Tel Aviv ne ide po osvetu”

  3 min za čitanje   14 komentara

Priredila: Marija Antolić

Kao što je već svima dobro poznato, Rusiju će na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati Sergej Lazarev, popularni ruski pjevač koji je i 2016. predstavljao svoju zemlju na Eurosongu te osvojio treće mjesto. Ovoga nam puta iz ruskog tabora stižu vijesti vezane uz pjesmu koju će Lazarev izvoditi. Philip Kirkorov, jedan od autora pjesme, istaknuo je kako je ruska ekipa na pjesmi radila tri mjeseca te kako se nadaju da pjesmom neće razočarati publiku; ipak, istaknuo je kako je cijeli tim svjestan i toga da se pjesma neće svima svidjeti.

Ovom pjesmom ruska delegacija želi Europi i svijetu pokazati drugačiju stranu Sergeya Lazareva.

U našoj zemlji, svi su dobro upoznati s njegovom umjetničkom stranom. On pjeva, pleše, nastupa u cirkusu, glumi u kazalištu itd. Stoga, sada je naš zadatak Europi i svijetu predstaviti još jedan aspekt njegova talenta i kreativnosti…. onaj koji je dosada bio poznat samo Rusima. – ističu iz ruskog tabora.

Kirkorov se osvrnuo i na sam izbor Lazareva za ruskog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu. Naglasio je kako misli da je poslati Sergeja Lazareva i na ovogodišnje natjecanje izrazito dobra odluka

On je već bio na ovom natjecanju. Borac je, a osim toga, tečno priča engleski jezik. On je pouzdan i profesionalan u svakom pogledu. Prema mojem mišljenju, Lazarev je najbolji predstavnik naše zemlje koji bi nas mogao jako dobro predstaviti na ovom glazbenom natjecanju. – ističe skladatelj.

Svjestan je, naravno, kako je to njegovo subjektivno mišljenje koje se protivi mišljenju dijela javnosti koji se ne slaže s ovim izborom.

Sergej ne ide po osvetu, nego ide predstaviti Rusiju u najboljem mogućem svjetlu. – kaže Kirkorov

Autori pjesme koju će Sergey Lazarev izvesti u Tel Avivu su Philip Kirkorov i Dimitris Kontopoulus, dok je producetnski dio posla obavio Ilias Kokotos. Za sam će nastup biti zadužen Fokas Evangelinos. Pjesma koju će Lazarev izvesti okarakterizirana je kao „snažna balada, nešto veličanstveno i epskog razmjera“, a snimana je u suradnji sa simfonijskim orkestrom.

 

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava14

  1. wounded angel — 12. ožujka 2019. u 21:57

    I dobro poznati Dima Bilan je pobijedio u drugom pokušaju.

    Zašto bi išao po osvetu….
    Nije on kao ona ženska iz Ukrajine kaj je govorila da ako Rusija pobjedi, da se oni više nebu natjecali…

  2. LadyOfValyria — 2. ožujka 2019. u 15:33

    Ljudi ne znam, ali nekako imam odjećaj da bi Španjolska mogla pobjediti ove godine… Ne znam, možda sam u krivu.

  3. TRIGLAV — 1. ožujka 2019. u 19:07

    I dima bilan je pobijedio u svom drugom pokusaju

  4. ESC fan — 1. ožujka 2019. u 15:09

    Cim salju nesto sto se nece svidjeti svima odmah na prvu, to su manje sanse za pobjedu. U kvalitetu numere ne sumnjam i vjerovatno ce biti među najkvalitetnijim, ali i Franka je prosle godine imala odlicno produciranu pjesmu, ali pjesma jednostavno nije bila pjevljiva i dozivjela je flop. Daleko od toga da ce Rusija dozivjeti isto ali ne mislim da su sigurni pobjednici ove godine. Sto se tice zemalja koje bih volio da vidim kao pobjednike to cisto određujem po pjesmi koja ih predstavlja, a ne po tome da li su te drzave davno pobijedile ili da li su finansijski sposobne da organizuju Eurosong. Ali po svemu sudeci najvise bih volio da Spanija bude domaćin Eurosonga 2020, a to je vrlo moguce kad vidim kakve su pjesme do sad

  5. Nikolina Hajnić — 1. ožujka 2019. u 14:34

    Uopće ne znam što očekivati od ovoga…

  6. PERO — 1. ožujka 2019. u 14:28

    Sve cetiri navedene zemlje bi volio da ponovno pobijede.

  7. PERO — 1. ožujka 2019. u 14:27

    I Grcka je pobijedila davno,a Azerbajdzan je pobijedio u ovom desetljecu.

  8. PERO — 1. ožujka 2019. u 14:26

    Nadam se neprolasku u finale.Vjerovatno ce ovo debakl.
    Itakija,Njemacka,Grcka ili Azerbajdzan moraju pobjediti ove godine
    Njemacka je organizirala prije par godina(2011.)
    i super su organizirali ali ipak dajem prednost Italiji jer su oni davno pobijedili.

  9. padakisha2 — 1. ožujka 2019. u 14:11

    @matija neki povratnici provedu se super, neki loše. baš je jedan ruski povratnik osvojio ESC u drugom pokušaju, ne? 😉

  10. Hirscher1 — 1. ožujka 2019. u 13:40

    Na kraju će ovo bit veći joke entry od Serhata

  11. Manuella — 1. ožujka 2019. u 13:14

    Mislim da ce ova pjesma imati i operne dijelove i to je kao to iznenađenje koje oni skrivaju. Ja bi voljela da rusi pobjede. Sigurna sam da bi 2020 imali jedan od, ako ne i najbolji show ikada.

  12. Lujka s ukusom — 1. ožujka 2019. u 12:48

    Nadam se flopu

  13. Matija — 1. ožujka 2019. u 12:46

    Svi znamo kako su se "proveli" veliki povratnici, ne polažem veliku nadu u to da on ove godine pobjedi na Eurosongu! Mislim da svi malo pretjeruju. Najbolje je ništa ne očekivati. Ali iskreno, mislim da je ove godine konkurencija jako slaba, tako da sve je moguće.

  14. SwedenEurovisionFan — 1. ožujka 2019. u 12:40

    Jedna mala ispravka teksta, Sergey je osvojio treće mjesto 2016. godine 😉

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?