7. ožujka 2019. - Jedan nacionalni izbor – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

7. ožujka 2019. – Jedan nacionalni izbor

  1 min za čitanje   5 komentara

Osim službenog predstavljanja sanmarinske pjesme (20:30 sati prema srednjoeuropskom vremenu, uživo iz Tel Aviva), večeras ćemo svjedočiti odabiru jedne pjesme. Kako pratiti taj izbor, saznajte u nastavku.


BJELORUSIJA

Večeras će glavni bjeloruski grad Minsk biti domaćin Eurofesta, koji će kako stvari zasad stoje, služiti kao posljednji izbor Bjelorusije za Eurosong. Od 113 kandidata, koliko ih se prijavilo za natjecanje, stručni žiri bjeloruske televizije BTRC odabrao je njih desetero. To su:

Novost u ovogodišnjem natjecanju jest to da će bjeloruski izbor biti gala-večer na kojoj će samo profesionalni žiri prvo prokomentirati pjesmu i izvedbu, te dati ocjenu između 1 i 10. U slučaju izjednačenja, ići će se u otvoreno pripetavanje članova žirija.

Prijenos će započeti u 20:00 prema našem vremenu, te ga možete pratiti na live streamu Prvog programa BTRC-a i Belarus 24.

anketa 1058

Tko će predstavljati Bjelorusiju na Eurosongu 2019.?

Ukupno glasova: 83

  • Zena – Like It [16 / 19%]
  • Michael Soul – Humanize [14 / 17%]
  • KeiSi – No Love Lost [11 / 13%]
  • Aura – Charavala [10 / 12%]
  • Emmanuel Imagbe – Champion [9 / 11%]
  • Napoli – Let It Go [9 / 11%]
  • Alena Gorbacheva – Can We Dream [7 / 8%]
  • Eva Kogan – Run [3 / 4%]
  • PROvokatsiya – Running Away From The Sun [3 / 4%]
  • Sebastian Roos – Never Getting Close [1 / 1%]

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Lujka s ukusom — 7. ožujka 2019. u 10:05

    Zena je cura koja je vodila JESC 2018
    Neka ona pobjedi, barem će biti poznata fanovima

  2. Mario — 7. ožujka 2019. u 07:38

    Ajme… ne samo da je jedan od lošijih nationalnih izbora ali bome i najsiromašniji. Fakat gotovo pa svaka fešta kod nas ima bolju tribinu i sve to nekako daje neki depresivan štih tim pjesmama… užas koliko je Bjelorusija osiromašila! Pravog favorita u biti i nemam jer su sve pjesme negdje tu niti meso niti riba… ali to je valjda “odsjaj” agonije u kojem se to društvo nalazi pa teško nešto bolje i očekivati!

  3. Sekret — 7. ožujka 2019. u 04:56

    Zena-Like It

  4. ESC fan — 7. ožujka 2019. u 03:03

    Jedno od najlošijih nacionalnih izbora ove godine po pjesmama. Moj favorit je Napoli-Let It Go. Jedino mi ta pjesma ulazi u uši, ali sumnjam da bi se i sa tom pjesmom kvalificirali u finale ove godine

  5. Diavolo — 7. ožujka 2019. u 00:19

    1. BGLN ft. Mirex – Champion
    2. Michael Soul – Humanize

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?