"Friend Of A Friend" dobila novo ruho – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

“Friend Of A Friend” dobila novo ruho

  1 min za čitanje   12 komentara

Rano jutros, premijeru na službenom eurovizijskom kanalu doživjela je i nova verzija ovogodišnje češke pjesme Friend Of A Friend grupe Lake Malawi. U usporedbi s verzijom s kojom su pobijedili na češkom izboru, dečki su iz pjesme izbacili govorene dijelove prije drugog bridgea u pjesmi. Kako to zvuči, poslušajte u nastavku.

Lake Malawi novu je verziju već izveo u drugom polufinalu ukrajinskog Eurovidbira 2019.

Podsjetimo, Češka nastupa u prvom dijelu prvog polufinala, koje je na rasporedu u utorak 14. svibnja.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava12

  1. imperator — 9. ožujka 2019. u 22:59

    @onlylove Hahahahah.. znači, progledala si.. drago mi je što sam te osvijestio 😀 😛

  2. Nikolina Hajnić — 8. ožujka 2019. u 22:05

    @ivanfranicsgmail-com Zaboravila sam te označiti na prethodnom komentaru.

  3. Nikolina Hajnić — 8. ožujka 2019. u 22:04

    Hahah, kužim, ovo veze nema s mojim glazbenim ukusom, od danas ju i ja izbjegavam, zgrozila sam se kad sam se uhvatila da pjevušim nešto takvo.

  4. imperator — 8. ožujka 2019. u 21:55

    @onlylove Zato ju ja i ne želim previše puta slušati jer se prosto ne mogu i ne želim zamisliti da pjevušim tu pjesmu ili bilo koju drugu pjesmu takvih ritmova.. jednostavno – ne!! zato ju preventivno izbjegavam u najširem luku.. 😀

  5. ESC fan — 8. ožujka 2019. u 21:23

    Ali mi je izvođac jako simpatican

  6. Precious — 8. ožujka 2019. u 20:40

    Najbolja verzija ove pjesme je ona s Ukrajinskog izbora. Mislio sam da nemaju šanse, ali s obzirom na to koliko je konfuzno prvo polufinale, ne bi me čudilo da prođu…

  7. Nikolina Hajnić — 8. ožujka 2019. u 19:10

    @ivanfranicsgmail-com Ja sam mislila da sam isto tako doživjela pjesmu i zaustavila sam ju na pola, a onda sam šokirala samu sebe kad sam ju nakon nekog vremena počela pjevušiti. Zapravo bi i meni bila u bottom 5 da sad sastavljam popis favorita, ali očito mi je uspjela ući u uho iako to nisam htjela hahah.

  8. ESC fan — 8. ožujka 2019. u 19:07

    Meni je ova pjesma doslovno zadnja na TOP listi. Doslovno nista nema u ovoj pjesmi da mi se bas sviđa, a refren mi je jako iritantan. Ne mislim da je ovo sad najgore ove godine, ali jednostavno ne volim ovakav tip pjesama, svedska pjesma prosle godine je bila nesto drugo…

  9. imperator — 8. ožujka 2019. u 18:56

    Iznenadili ste me s komentarima, ali meni je ovo toliko loše da nakon 10 sekundi poželim zaustaviti pjesmu.. siguran bottom 5 kod mene ma da ju revampuju još sto puta..

  10. Nikolina Hajnić — 8. ožujka 2019. u 18:36

    Ovo je tako prokleto zarazno… Mrzim samu sebe jer mi se pjesma, kao, ne sviđa, ali ju ne mogu prestati pjevušiti hahah.

  11. Luxy — 8. ožujka 2019. u 13:56

    meni jedna od boljih pjesama ove godine
    svida mi se

  12. Lujka s ukusom — 8. ožujka 2019. u 10:00

    Iskreno nisam prije mogao pjesmu podnijeti a možda samo zbog toga što sam bio ljut da je Barbara izgubila, a sad nezz stvarno mi je pjesma jedan od growera ove godine i revamp je jako dobar

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?