Sergej pjeva "Scream" u Tel Avivu – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Sergej pjeva “Scream” u Tel Avivu

  1 min za čitanje   49 komentara

Nakon što je prije mjesec dana potvrđeno da će Rusiju na Eurosongu u Tel Avivu predstavljati Sergej Lazerev, danas točno u pet sati je objavljena pjesma Scream s kojom će pokušati Rusiji donijeti drugu pobjedu na ovome natjecanju. Pjesmu potpisuju  Dimitiris Kontopoulos (glazba) i Mary Sharon Vaughn (tekst), dok je za nastup zadužen Fokas Evangelinos, spot je režirao Konstantin Čerepkov, a na čelu cijelog projekta nalazi se Filip Kirkorov. Podsjetimo, Sergej je 2016. godine natjecanje završio na trećem mjestu, iako je bio favorit publike.

anketa 1121

Koju Sergejevu pjesmu preferirate?

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava49

  1. wounded angel — 12. ožujka 2019. u 21:41

    Nakon par slušanja pjesma mi je jednostavno sjela.
    Mada mi se najviše sviđa pjesma iz 2016. ''You Are The Only One''
    Ipak čekam scenski nastup, to isto igra ulogu u svemu tome.

  2. CoughFee — 11. ožujka 2019. u 06:35

    If this song were representing us, it'd be at the bottom of the pack. Likewise, if Lazarev's song was "The Dream" people would be creaming themselves over it, calling it a beautiful masterpiece. Let's be real, the Russian song is bland, boring, and completely forgettable. Anybody debating this fact is simply lusting over the singer, and is clearly thinking with the wrong 'head'.

  3. Precious — 10. ožujka 2019. u 13:15

    Spot me podsjeća na filmove Tima Burtona XD. Vidim da se ovo uspoređuje s našim predstavnikom pa ću i ja povući usporedbu. Ova pjesma je svakako bolja od The Dream (počevši od produkcije do teksta), ali upitno je hoće li Sergey ovo moći izvesti. Vokalno je dosta zahtjevno, i sumnjam da on ima glasa za to. Roko bi ubio ovu pjesmu, i stvarno je šteta što on nije dobio ovakvu pjesmu, jer bi onda barem bili u konkurenciji za prolaz dalje.

  4. Mario — 10. ožujka 2019. u 08:07

    Katastrofa! Koliko god je Sergej sexy, simpatičan i zna očarati ali ovo je sranje! Nisam očekivao da će on točak ponovo sa izmisli ali pjesma je bljak. Vokalno je on to top obradio bez daljnjega kao i što je sumnjam da će ga sama popularnost progurati u finale ali pjesma je ispod njegovog nivoa! Mogao je zatresti kao bomba al se pretvorio u oluju koja se iz daljine vidi ali te na velike korake zaobiđe!

  5. Dino — 10. ožujka 2019. u 08:03

    Sergej vise srece treci put! Ove godine bices drugi, odmah iza Holandije, a ispred Svajcarske, ti su 3 pesme za vrh ove godine!

  6. Nikolina Hajnić — 10. ožujka 2019. u 07:39

    @manuela Da, takav scenarij je i više nego moguć. Rusi idu po pobjedu i žele ju više od ičeg, pogotovo nakon zadnje dvije godine. Ove godine se jednostavno moraju vratiti u velikom stilu i to će i napraviti. A našem Roku neka je Bog na pomoći…

  7. Diavolo — 10. ožujka 2019. u 04:17

    Valjda je sad jasno da bi MARUV lako pobijedila ove godine. Konkurencija je katastrofalna. Pojela bi i pomela sa svojim nastupom i pjesmom.

  8. Arctic Monkey — 10. ožujka 2019. u 02:46

    Zasto u anketi nema treca opcija "nijednu"!?
    Al ok, ubedljivo Scream, miljama ispred prve pesme!

  9. Arctic Monkey — 10. ožujka 2019. u 00:54

    Sad ce shvatiti da je prethodni uspeh bio samo zbog tra la la pesmice i nastupa…. Ovo je ok pesma svidja mi se… ali peva je jedan od meni najiritantnijih likova u istoriji ESC-a i nešto nmg da mu poverujem… Voleo bih da je ovo otpevao neki bolji pevač msm da bi pesma bila ubica kada bi onaj ko je izvodi bio energetski i vokalno uverljiviji…

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?